managerx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu yeni level 50 char acma hediyesini demo için mi kullansam soyle spellweave efektleri güzel karizma char lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Flassh said: aynen ne açsam karar veremedim barbardan çok baydım daha eğlenceli hemen ölmicek imba bi char istiyorum iyi mob kescek D: hatırladığım kadarıyla necromancer güzel mob kesiyodu tabi bu 7-8 ay öncesi için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Flassh said: aynen ne açsam karar veremedim barbardan çok baydım daha eğlenceli hemen ölmicek imba bi char istiyorum iyi mob kescek D: valla ölmicek imba char bs geliyor aklıma lvl 30 dan sonra god mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu dark templar'ın hali nolacak ya tank desen tank değil ( tamam tank aslinda da guardian varken niye tank? ) dps desen dps diil nabim nabim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bi dakika dark templar ve conq. artık plate giyemiyormu ? Ben plate giyerse 1.50'de tanklıkta guardian'ı sollar atar diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 giyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Hala iyi tank değilse . O zaman dark templar'ı guardian'dan iyi tank yaparlar nah buraya yaziyorum. Hatta bu 1.50 fixlerinden sonra classlara gelicek ilk patch'te bunu yapicaklar. Ama asıl mesele pvp de nasıl oldu dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 vall nasıl özledim her türlü mmorg u geç intikal ettiğim askerlikten (200 gün kaldı hayırlısı ile) dönünce 4 koldan saldırıcam inşallah,en çokta başından beri her türlü kahrını çektiğim aoc olucak. neyse kendinize iyi bakın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar