Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Karakter Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay anam vay serhat neler dönmüş burda ya..
priest le neden holy lvl kasıyorsun ki, isyanın mı var ? :)
takıl şadov bence warlock tan cok daha zahmetsiz lvl kasılıyor priestle.

ama senden edindiğim izlenime göre senin elin DK oynar gibime geliyor bence..
Mesaj tarihi:
dedım ben duymasın yoksa Takar dıye al olcagı buydu.

normalde konu ile alakalı yazıcaktım ama dynun denen din kardesimizin soyledıgı soz cok zoruma gıttı bu konudakı dusuncelerımı belırtmek ıstıyorum...

LAN DYNUN ne 2.5 senesı be daha sunun surasında 1 sene olmadı priye baslıyalı oda 1 ay oynadın 3 ay oynamadın cok ayıp ettın hacı yakıstımı senın gıbı delıkanlı adama yalan konusmak senı gülerek protesto edıyorum...

bu arada bızım pvp tank druidimiz nıye gırmyıor oyuna cok problem degıl ama madem oyuna gırmıyorsun sıfreyı nıye degıstırdın be hacı bak item yapacam senın carla gıremıyorum bi ara girde bi kac ısımız var.
Mesaj tarihi:
Vioxx said:
bu arada bızım pvp tank druidimiz nıye gırmyıor oyuna

emo işte. şaka bir yana şu haftayı da atlatsak omuzlukları alsam bir daha dert tasa yok.

bu arada son değişiklikten sonra 3v3, 5v5 akmamız lazım.
Mesaj tarihi:
suan enh shaman kasıyorum level 29 a a kadar dagger + shield kastım.. simdi 30 da arcanite reaper ımı taktım 1k falan vruyorum hersey proclayınca cok eglenceli :D:D.. 44 de dual wield olunca da bi yerden guzel bi silah dusururum heirloom dagerımın yanına ya da belki sta + bisiler veren oh sword war onu alırım karar vermedim :D cok eglenceli enh shaman.. bugun de dedigim gibi "frost shock + insta ghost wolf = WIN!"
Mesaj tarihi:
@Genitalic

Sen o warlock'un cinsiyetini değiştir onu kas. Warlock şuan harika bir class, 2-3 sağlam dps buildleri var. Warlocklar kral değil ama ezikte değil. Tam kıvamındalar.
  • Yeni Oluştur...