Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ama senin insanları iyileştirmeyi onlara iyi davranmayı kucaklarına oturmayi sevdigini saniyordum çok yanlis tanimisim seni iliskimiz bitti kthxbai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 nooolmuş burda yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 omfg O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 vay anam vay serhat neler dönmüş burda ya.. priest le neden holy lvl kasıyorsun ki, isyanın mı var ? :) takıl şadov bence warlock tan cok daha zahmetsiz lvl kasılıyor priestle. ama senden edindiğim izlenime göre senin elin DK oynar gibime geliyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Genitalic said: bilmem belki de holy kastığım içindir. Kaede said: O zaman sen oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dedım ben duymasın yoksa Takar dıye al olcagı buydu. normalde konu ile alakalı yazıcaktım ama dynun denen din kardesimizin soyledıgı soz cok zoruma gıttı bu konudakı dusuncelerımı belırtmek ıstıyorum... LAN DYNUN ne 2.5 senesı be daha sunun surasında 1 sene olmadı priye baslıyalı oda 1 ay oynadın 3 ay oynamadın cok ayıp ettın hacı yakıstımı senın gıbı delıkanlı adama yalan konusmak senı gülerek protesto edıyorum... bu arada bızım pvp tank druidimiz nıye gırmyıor oyuna cok problem degıl ama madem oyuna gırmıyorsun sıfreyı nıye degıstırdın be hacı bak item yapacam senın carla gıremıyorum bi ara girde bi kac ısımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 paticik forumları ateşli bir çift tarafından domine ediliyor.KORKUYORUM BEYLER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Vioxx said: bu arada bızım pvp tank druidimiz nıye gırmyıor oyuna emo işte. şaka bir yana şu haftayı da atlatsak omuzlukları alsam bir daha dert tasa yok. bu arada son değişiklikten sonra 3v3, 5v5 akmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 @voixx abi 2.5 sene gibi gelmiş demek ki. o kadar ter akmış .. :D şaka maka 1 seneden fazla oldu ya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 suan enh shaman kasıyorum level 29 a a kadar dagger + shield kastım.. simdi 30 da arcanite reaper ımı taktım 1k falan vruyorum hersey proclayınca cok eglenceli :D:D.. 44 de dual wield olunca da bi yerden guzel bi silah dusururum heirloom dagerımın yanına ya da belki sta + bisiler veren oh sword war onu alırım karar vermedim :D cok eglenceli enh shaman.. bugun de dedigim gibi "frost shock + insta ghost wolf = WIN!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sword kullanamıyosun shamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sword kullanabiliyor olsaydım heirloom silah yok düzgün diye aglamazdim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 @Genitalic Sen o warlock'un cinsiyetini değiştir onu kas. Warlock şuan harika bir class, 2-3 sağlam dps buildleri var. Warlocklar kral değil ama ezikte değil. Tam kıvamındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Genitalic said: sword kullanabiliyor olsaydım heirloom silah yok düzgün diye aglamazdim. hehe. sana demedim zaten screwy e dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar