Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi konu vardı ?

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Bak geldin önce bi başlık vardı diye saldırdın, sonra Polis Vahşeti başlığında alakasız saldırılarda bulundun. Yani tanışıyor muyuz önceden anlamıyorum ki bir kuyruk acısı mı var? Benim seninle bir derdim yok da konulardan alakasız bir biçimde sürekli saldırıyorsun. İtiraf da ediyorsun senin açtığın başlıklara kılım diye. Yazma o zaman? Yazıyorsan da ben de kişisel cevap verebilirim. Ve bunu da konu başlığında değil özel mesaj yoluyla yapmayı seçiyorum, konu sapmasın diye. Özgüven sorunu hangisi oluyor şimdi? Uzatma bence artık uzatacaksan da özel mesajdan devam et. Alakasız çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

polis vahşeti konusunu görmemiştim bu konuyu açtığımda.
sadece o üniversiteden bi arkadaşımla görüştük bugün.
girip o konuya baktım. sonradan konu ile ilgili başlık açtım bilen varmı ne oldu diye. çünkü o gün gerçekci gelmemişti abartılıp kürt ögrenci trajedesi olduğunu biliyodum.
diğer konuyu görüncede gene mi sen demeden de edemedim.

tanımam etmem seni kişisel olarak hiç bir hakaret etmedim sana farkındaysan.
senin yaptığın gibide özel mesaj ile saldırmadım saldırmamda.
özel mesaj atıcak kadar ilgi alanıma girmiyosun.
konuların ile ilgili söyliceklerimi söyledim. yorumumu yaptım.
ama seninkisi çingenelik artık.
söylediğin bi laftan kişisel görünüşüne+şahsına çamur atmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışılanları, fikirleri değil de söyleyenleri tartışıyorsun. Bu başlığı açıp açıklama bekleyen, açıklama yaptıktan sonra da şöyle diyerek saldıran sensin.

Böjeek said:
sendikadakini okudum.
2 cümle bişey bile yoktu orada.

ya gaza gelip konu açmasan diyorum artık. olayların ötesini berisini bilmeden.
senin yüzünden yorumlar hürriyet sitesindeki yorumlara döndü.

içimi bayıyosun.

Polis vahşetine gelip konuşulanları, linkleri okumdan şöyle saldıran yine sensin.

Böjeek said:
ya sen niye hep böyle olaylarla geliyosun arkadaşım.
seni ne zaman görsem içim kararıyo benim.
yok kürt öğrenci yok polis vahşeti bık bık bık.

ne çok seviyosun reyting toplamaya çalışan gazeteciler gibi olayları.

Ben sana diyorum ki bu kişisel mevzuları konuşmak için "özel mesaj" denilen hadise var ben de onu kullanıyorum. Anlatamıyorum galiba ama bu son çabamdı.
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:
O gün fena sinirlendiğim için o başlığı açmıştım bi gazla. Yenileri ekleniyor ya İÜ'de faşist saldırılar bitmez.

bojeek said:
sendikadakini okudum.
2 cümle bişey bile yoktu orada.

ya gaza gelip konu açmasan diyorum artık. olayların ötesini berisini bilmeden.
senin yüzünden yorumlar hürriyet sitesindeki yorumlara döndü.

içimi bayıyosun.

gaza gelip açılan konular değilde linkli resimli anlatımlı daha cok gerçeğe dayalı şeyleri okumak daha hoş sanırım.
gazla yapılan işleri sevmem. hazımetmesi zor oluyo sonra dimi..

ben orada merak edip birşey soruyorum sen önce dtp ile ne ilgisi var illa kürtmü mürtmü bık bık bık ötüyosun sonra

cogitoz said:
Çocuk DTP bayrağı açtığı için saldırıya uğramış. Öğrendiklerim bu kadar.

diyosun
nasıl bir tutarsızlık yalan haber yalan yere ortalık karıştırmaktır.
bu yüzden geriyosun beni. ütopik şeyler üstünde konuşuyosun bık bık.

sonra bunun üstünde diğer konuyu gördüm. olamaz gene sensin.

cogitoz said:
Ben sana diyorum ki bu kişisel mevzuları konuşmak için "özel mesaj" denilen hadise var ben de onu kullanıyorum. Anlatamıyorum galiba ama bu son çabamdı.

he son olarak kişisel olarak ben sana çok çirkinsin bunları söylediğin için tipin Xe benziyo. bunları düşünen adam filan diye başlayıp konuşmuyorum ki özel mesajda seninle muhatap olıyım.
+bu kişisel bi mevzu değildir. senin açtığın konularla alakalı kişiliğini birleştirmen sonucu ortaya cıkan şeylerdir.

hani mahallede 5 kadının içinde elbet birisi çıkar ya sürekli ortalığı karıştırır.

karıştırmak derken lafla karıştırılan anlamında dedim.

okey midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Özel mesaj ffs.
Hazzetmediğiniz insanların yazdıklarını da okumayıverin yahu. Çok sinir olduysanız öm atın, sonra bizim içimiz bayılıyor hep. Kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız da abanın ünleme, yapılır gereği.

Kürtlerle hiç bir sıkıntım yok genel olarak, DTP'lileri de işin açıkçası sevmiyorum ama siyasi bir partinin bayrağını açtığı için 2009 yılında bir üniversitede kavga çıkıyorsa buradaki tersliği irdelemek daha doğru. Hadi DTP sevilmiyor PKK bağlantısı cart curt ama İÜ'de hep olan şeyler bunlar, daha önce de vardı milliyetçi solcu çatışmaları vesaire.
Buradaki çorbadan çıkan tek mantıklı ve tartışılması gereken şey bu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece parti bayrağı açtığı için zannetmiyorum kimse kimseyi dövsün ya, ne bileyim, dtp ile bağı olan birşeyin masumiyeti olacağını zannetmiyorum şahsi fikrimce.
Benim de kürt arkadaşlarım var, herkesin vardır. Sorun kürt kökenli olması değil ki insanın. Kimse kimseyi kürt olduğu için dövmez bu memlekette, yapmayın yahu. O bildiri dağıtıp bayrak açan insanın sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanabileceimi zannetmiyorum şahsen.

edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:
Özel mesaj ffs.
Hazzetmediğiniz insanların yazdıklarını da okumayıverin yahu. Çok sinir olduysanız öm atın, sonra bizim içimiz bayılıyor hep. Kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız da abanın ünleme, yapılır gereği.

budur

tekrar hatirlatiyorum bu vesileyle; kisilere ozel topic acmak sahane ban nedenidir

daha once kilit vurulmus bir topici yeniden acmak da ban nedenidir

burada ikisi de tam olmamis, ama ucundan ikisine de kayabilirligi var, kaymadan(!) kapatayim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...