Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ay sonunda internetimi yükseltmeyi düşünüyorum.


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Değerli pati'ler.

fazla eski değil 2 3 gün önce falan tartışılan bir konuda internet hızları yeni fiyatlar hakkında falan konusulan laflar doğrultusunda internet bağlantımı yükseltme planları içerisine girdim ve bu gaz ile ttneti aradım. yeni abone olanlar için 24 aylık paket doğrultusunda modem hediyeli veya hediyesiz fiyat avantajları sağlıyorlarmış. müşteri temsilcisi arkadaş ile konuştum biz eski aboneler için sağlanabilecek bir ücretlendirme sisteminiz varmı dedim yok dediler ama gördüğüm kadarıyla bu 8 mbit bağlantılarını falan oldukça düşürmüşler.

Bu ay sonu itibari ile 8 mbite geçmeyi düşünüyorum. Aldığım fiyat 99 TL. Fiyatın doğruluğu ve memnuniyetiniz/şikayetiniz hakkında bilgi verebilirseniz teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta upload yine 1MBit, download da heralde 800-820 KB/s civarı olur ADSL'deki yüksek kaybı göz önüne alırsak. Gerisi bildiğimiz ADSL, hani yeni bir teknoloji veya şirket değil, çok araştırılacak bir konu değil bence.

Zaten beğenmezsen bir ay sonra hemen geri dönebilirsin, hatta ay içinde bile düşürsen kullandığın gün kadarına falan oranlıyorlar sanırım, "2 gün 8MBit kullanmıştınız onun için bu ay 100 TL" olmuyor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...