Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Değerli pati'ler. fazla eski değil 2 3 gün önce falan tartışılan bir konuda internet hızları yeni fiyatlar hakkında falan konusulan laflar doğrultusunda internet bağlantımı yükseltme planları içerisine girdim ve bu gaz ile ttneti aradım. yeni abone olanlar için 24 aylık paket doğrultusunda modem hediyeli veya hediyesiz fiyat avantajları sağlıyorlarmış. müşteri temsilcisi arkadaş ile konuştum biz eski aboneler için sağlanabilecek bir ücretlendirme sisteminiz varmı dedim yok dediler ama gördüğüm kadarıyla bu 8 mbit bağlantılarını falan oldukça düşürmüşler. Bu ay sonu itibari ile 8 mbite geçmeyi düşünüyorum. Aldığım fiyat 99 TL. Fiyatın doğruluğu ve memnuniyetiniz/şikayetiniz hakkında bilgi verebilirseniz teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sonuçta upload yine 1MBit, download da heralde 800-820 KB/s civarı olur ADSL'deki yüksek kaybı göz önüne alırsak. Gerisi bildiğimiz ADSL, hani yeni bir teknoloji veya şirket değil, çok araştırılacak bir konu değil bence. Zaten beğenmezsen bir ay sonra hemen geri dönebilirsin, hatta ay içinde bile düşürsen kullandığın gün kadarına falan oranlıyorlar sanırım, "2 gün 8MBit kullanmıştınız onun için bu ay 100 TL" olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 8mbit kullanıyorum şu an 870-900 arası bi hızla dl yapıyorum memnunum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 teşekkürler baggio & lexius. telefon ile yükseltebiliyoruz sanıyorum değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 8 mbite ölçülü dl sistemi gibi bişey gelecek diye duymuştum. 15 gb ı geçersen hız az sonuna kadar 512 ye incek diyolardı da ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o 99luk pakette degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 o yeni paket. arkadaşın bahsettiği has sınırsız 8mbit sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fede said: o ne kadar? O sanırım 40-50 gibi bir şeydi. Bu 100TL olan öz hakiki 8MBit sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 50 ytl olan henüz çıkmadı sanırsam? ne zaman çıkacak bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 8mbit e geçtim performansından memnunum 800 KB gibi rakamlarda download yapıyor ben şahsen oyun oynarken arka planda ping kaybı yaşamadan 500-600 KB ile download yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar