Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 arkadaslar surucu kursundan sertıfıkamı aldım sımdı trafık buroya gıdıp ehlıyete cevırmem gerekıyo ama acıkcası bu aralar nakıtım yok acaba trafık buroda kredı kartı gecıyomu bılen bı arkadas yol gosterırse sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yok geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 geçmiyo acil değilse hemen çevirtmen gerekmiyor. 5-10 sene bekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 5-10 sene degil be abi. Goturecegin evraklarin arasinda gecerlilik suresi dolanlari yenilemen lazim bekledikce. Ben 3 ay sonra gitmistim, sorun olmamisti. Ama sanirim 6. aydan sonra saglik raporunu yenilemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Daniel said: arkadaslar surucu kursundan sertıfıkamı aldım sımdı trafık buroya gıdıp ehlıyete cevırmem gerekıyo ama acıkcası bu aralar nakıtım yok acaba...... kısmından sorasını ''borç verebilcek var mı'' şeklinde bekledım olmadı kjasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 riglous said: 5-10 sene degil be abi. Goturecegin evraklarin arasinda gecerlilik suresi dolanlari yenilemen lazim bekledikce. Ben 3 ay sonra gitmistim, sorun olmamisti. Ama sanirim 6. aydan sonra saglik raporunu yenilemen lazim.alırsın bi sağlık raporu 10 sene sonra abi sen de. yaşlanıyor hani insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 riglous said: 5-10 sene degil be abi. Goturecegin evraklarin arasinda gecerlilik suresi dolanlari yenilemen lazim bekledikce. Ben 3 ay sonra gitmistim, sorun olmamisti. Ama sanirim 6. aydan sonra saglik raporunu yenilemen lazim. En son 1 seneye çıkmıştı o olay. Ben gittiğimde 6 ayı geçmişti raporu yenile dediler. Yok o 1 sene oldu dedim uğraştırmadılar. Gene de tam öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 karttan nakit çek. çekseler bile tek cekim yaparlar. takside bağlamazlar herhalde. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ehliyete verecek paran yoksa araban bile yoktur senin fakir nabıcan ehliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar