Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar surucu kursundan sertıfıkamı aldım sımdı trafık buroya gıdıp ehlıyete cevırmem gerekıyo ama acıkcası bu aralar nakıtım yok acaba trafık buroda kredı kartı gecıyomu bılen bı arkadas yol gosterırse sevınırım
Mesaj tarihi:
5-10 sene degil be abi.
Goturecegin evraklarin arasinda gecerlilik suresi dolanlari yenilemen lazim bekledikce. Ben 3 ay sonra gitmistim, sorun olmamisti. Ama sanirim 6. aydan sonra saglik raporunu yenilemen lazim.
Mesaj tarihi:
Daniel said:
arkadaslar surucu kursundan sertıfıkamı aldım sımdı trafık buroya gıdıp ehlıyete cevırmem gerekıyo ama acıkcası bu aralar nakıtım yok acaba......

kısmından sorasını ''borç verebilcek var mı'' şeklinde bekledım olmadı kjasfsa
Mesaj tarihi:
riglous said:
5-10 sene degil be abi.
Goturecegin evraklarin arasinda gecerlilik suresi dolanlari yenilemen lazim bekledikce. Ben 3 ay sonra gitmistim, sorun olmamisti. Ama sanirim 6. aydan sonra saglik raporunu yenilemen lazim.
alırsın bi sağlık raporu 10 sene sonra abi sen de. yaşlanıyor hani insan
Mesaj tarihi:
riglous said:
5-10 sene degil be abi.

En son 1 seneye çıkmıştı o olay. Ben gittiğimde 6 ayı geçmişti raporu yenile dediler. Yok o 1 sene oldu dedim uğraştırmadılar. Gene de tam öğrenmek lazım.
  • Yeni Oluştur...