Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 babacum bey yukarıda izah ettim işte son düşüncemi, riskin büyüklüğüne göre değişir bir yatırımın kumar olup olmadığı. ve evet, kumar kötü birşeydir. (günah olup olmaması açısından bakmıyorum bunu söylerken) hayattaki herşey kumar filan değildir, ama risk alma oranına göre kumar olabilir. dediğim gibi, eş-dost tavsiyessiyle bilmeden bir hisseye para yatırmak kumardır, hiçbir fikriniz yoktur risk hakkında. eğer fikriniz varsa ve risk çok yüksek değilse bu kumar sayılır.. milli piyango bileti almak kumardır.. gerekli fizibilite çalışmalarını yaparak bir işyeri açmak kumar değildir.. aslında tartışılacak bir durum da yok hani, risk almak ile kumar oynamak kelime anlamı olarak o kadar ayrı ki birbirinden..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 eywallah o zaman anlaştık[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar