reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bilmiyorum var mı da böyle bir başlık ben 6 tane film aldım merak ettiklerimden hiçbiri hakkında fikrim yok Hangileri süper Film hakkında bilgi verirseniz spoiler lütfen: Kontroll (gençlik ödülü,en iyi yönetmen ve en iyi yabancı film ödüllerine kandım aldım) dünyanın durduğu an (keanu reeves , the day the earth stood still) adına ve tarzına kandım) yalanlar üstüne (leonarda dicaprio ve russell crowe , body of lies) kaplumbağalar da uçar (en iyi film , en iyi görüntü(konusuna kandım) magnolia (manolya) kapağına kandım sadece ve kadrodakilere biraz betty blue - yönetmeni tabiki(klişe bir film bu da ama hep es geçmiştim bugüne kısmetmiş 2 tane en iyi yabancı film ödülü var) Sizce izleme sırası nasıl olsun? en yüksek puan verin yani (:
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 reddiye said: Kontroll yalanlar üstüne betty blue
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 diğerlerini izlemedinz mi fikriniz mi yok yoksa beğenmediniz mi yani böyle kendi 10luk puan sisteminde izledikleriniz kaç alırdı mesela
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 diğerlerini izlemedim ama dünyanın durdupu günden daha kötü olabileceklerini sanmıyorum
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evt salak gibi onu izledim şimdi hele o enson veledin replik öldürdü beni -hayır , dostum gidiyor ! hay ebeni
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Body of Lies ve Magnolia öncelikli izleyeceklerin olsun,Magnolia biraz sıkabilir ama izlemesi çok keyiflidir
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evt betty blue dan vazgeçtim ve kapak münasebetiyle manolya ya öncelik veriyorum (: bu gece bunu izliycem muhtemelen uyurum uyumazsam 2.filmim yalanlar üstüne Kontroll bozuk çıktı zaten
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hemşo bir ara pm at , arşivden film getireyim maksat iyi filmler izle (:P)
Öne çıkan mesajlar