reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bilmiyorum var mı da böyle bir başlık ben 6 tane film aldım merak ettiklerimden hiçbiri hakkında fikrim yok Hangileri süper Film hakkında bilgi verirseniz spoiler lütfen: Kontroll (gençlik ödülü,en iyi yönetmen ve en iyi yabancı film ödüllerine kandım aldım) dünyanın durduğu an (keanu reeves , the day the earth stood still) adına ve tarzına kandım) yalanlar üstüne (leonarda dicaprio ve russell crowe , body of lies) kaplumbağalar da uçar (en iyi film , en iyi görüntü(konusuna kandım) magnolia (manolya) kapağına kandım sadece ve kadrodakilere biraz betty blue - yönetmeni tabiki(klişe bir film bu da ama hep es geçmiştim bugüne kısmetmiş 2 tane en iyi yabancı film ödülü var) Sizce izleme sırası nasıl olsun? en yüksek puan verin yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 reddiye said: Kontroll yalanlar üstüne betty blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 magnolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 diğerlerini izlemedinz mi fikriniz mi yok yoksa beğenmediniz mi yani böyle kendi 10luk puan sisteminde izledikleriniz kaç alırdı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 diğerlerini izlemedim ama dünyanın durdupu günden daha kötü olabileceklerini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dünyanın durduğu an çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evt salak gibi onu izledim şimdi hele o enson veledin replik öldürdü beni -hayır , dostum gidiyor ! hay ebeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Body of Lies ve Magnolia öncelikli izleyeceklerin olsun,Magnolia biraz sıkabilir ama izlemesi çok keyiflidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evt betty blue dan vazgeçtim ve kapak münasebetiyle manolya ya öncelik veriyorum (: bu gece bunu izliycem muhtemelen uyurum uyumazsam 2.filmim yalanlar üstüne Kontroll bozuk çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hemşo bir ara pm at , arşivden film getireyim maksat iyi filmler izle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar