Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 merhabalar, beni sürekli arayarak acı çektirmeye çalışan bir psikopatla uğraşıyorum malesef. cepten ve evden arayamasın meşgule fln düşsün istiyorum. nasıl olacağı farketmez. var mıdır bunun bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Telefonun ne? Symbian telefonlarda o iş için blacklist yazılımları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eriksson T-10 al bi tane kafanı dinle. direkt yasaklayabiliyosun numaranı:) geyik olarak da alabilirsin bu mesajı ciddi olarak da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ver savcılığa gitsin işte temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 operatörünü ara blocklasın numarasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moryel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bazı telefonlarda istediğin numarayı engelleyebiliyorsun. samsungun bir modelini kullanıyordum onda vardı ama model aklımda değil hatta mesaj engellemede vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Aynı dertten mustaribim. İki tel var biri Nokia N85 diğeri iphone arayan kişinin engellenmesini istiyorum. N85 de program yüklü (Black List) ama program açıkken ben birisiyle görüştüğümde o sırada beni arayan diğer numaraları göstermiyor. Yani Ahmetle konuşurken Mehmet beni aradığında Mehmetin aramasın göstermiyor telefon. iphone da jail break felan bişeyler gördüm ama tel TRden alınma neden öle bişey yapayımki ? Ya kısaca bana yukarıdaki iki telefon için , istediğim numaranın aramasını engelleyecek yol gösterin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar