Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 üç beş tane karınca atsana grup halinde kapışsınlar örümceklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1 karınca vardı da kaçmış galiba.kavanoz cuk diye oturmuyo aradan geçiş yeri var.örümcekler kaçamıyo allahtan bu arada yakında av vidyosu gelecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yanlız sizin evde çıkan yaratıkların yarısını görsem koridorda falan deliririm ne böcekli böcüklü evmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi abartmayın ya aha.herkesin evinde vardır da görmüyosunuzdur. tarantula çıkmıyo evden.küçük kelebekler.yuva yapmışlar biyere şanslıyım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Örümceke verilecek tek isim vardır o da Jack tir Jack the örümcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tamam kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 joseph 14 gündür yaşıyo yalnız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://www.funnytimes.com/archives/files/art/19980401.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 espirük acayip hoşuma gitti rep'e boğdum seni. terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 repe boğulması gereken benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 haci caps yok indirmem caps koy terazine tıklayayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Abi yalnız o yaprağı çıkar kuru yaprak koy. Birde örümcekler asosyal hayvanlardır aç kalırsa onlar yerler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ekledm bap seni msnden.valla kelebek verioz 2 günde bir ama 4 kisiler tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Vandal sizlere ömür=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 habitatın içinde 2 tane kelebek var saldıran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Demekki hayvanlar karnı tok sırtı pek hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet de bi şehit verdik=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Vargath said: Demekki hayvanlar karnı tok sırtı pek hale gelmiş. sdfsdfsdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 joseph ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 akrep istersen bitane hediye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Dandik örümceklerle uğraşıcağına git bitane tarantula al. İzlemesi keyfinden yenmez bir yaratık işte o zaman eğlence çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tarantula alıp içine yeni dogmus hamster atma hayalimi gerçekleştiricem bi günn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Farinal said: joseph ne durumda? valla örümceklerden sadece mr.brown ortada.adamın evi kavanozun kapağının orası.vandal öldü zaten.diğerleri nerde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Off tam benim cocuklugum X). Bende örümcek olayini bi kac defa yapmistim. Disardan eve böcekler getirmeler, karincalarla deney yapmalar falan. Elektrikli ocak almistik eve, su cit cit diye elektrik veren. Sinek yakalayip, su altina tutup eletrik cikaran yerle ocak arasina yerlestirirdim sinegi, sonra elektrik verirdim XD. Kücüklügüm psikopat gecti biraz. Benim örümcekte aradan bi süre gectikten sonra havaya asili top gibi sekilde ilginc bi ag örmüstü. Icinde yumurtalar vardi O_o. Bi süre sonra kavanozun ici kücük örümceklerle dolmustu. Sonra iki tane daha yapti o torbalardan bende en son salmistim. Isin garibi tek basina nasil üremeyi basardigini anlamamistim o zaman XD. Karincalarla ilgili kücüklük tespitlerimden biri, bi yuvadan güclü bir karinca alip, baska bir yuvaya birakin, kesinlikle affetmiyor o yuvanin karincalari ve karincayi parcaliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 nie bu işler cocukken mi yapılıyo bi tek?lolz neyse bu arada 3 şehit var galiba bi tek mr.brown geziniyio diğer aynı türe ait 3örümcek ortada yok.bu mr.brownun arkası da baya şiş mrs brown heralde bu sdfds.doğurur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar