screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cok acayip olm anlatmaya dewam et bildigin merak ediyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 oha belki dalga geçiyosunuz da neyse yazayim ben benim için de günlük oluyo bugün baya bi olay oldu.öncelikle bu iki akıllı tüm kavanozu ağ yapmış artık kavanozun tepesine çıkabiliyolar zorlanıcam sinek falan atarken.ve resmen ortama alışmışlar zıplıyolar atlıyolar falan baya aktifler. eve geldim mutfağa girdim duvarda yine o aptal kelebeklerden.tuttum attım içine.bu sefer baya bi bekledim bişey yapmadılar.etrafında gezdiler falan dokunmadılar ama.bi ara joseph miss geçti.zipladi üstüne kaçtı kelebek bıraktı ondan sonra. kral bugün pasifti kelebeği joseph götürdü.şimdi yazıyorum nası götürdüğünü ilginçti baya. ikiside kelebeğin etrafına geldi gang yapıcaklar sandım.kral gitti ondan sonra joseph ve kelebek bakıştılar.2 3 hamle ileri atıldı joseph yakaladı kelebeği çat diye.bu sefer kelebek baya bi çırpındı arkasında omurga gibi bişey var o oynaştı 1 2 dakika falan.bizimki sabit duruyo ama.neyse joseph bunu tuttu biraz çekti falan dedim ağ örme,sarmalama,ine çekme falan ilginç bişeyler yapıcak.nitekim yapmadı.geri çekildi joseph, bi baktım kelebek kıvranıyo hala kaçmaya çalışıyo falan.ilginçtir ki joseph bunu yakından izliyo bi ara yaklaştı kelebek titreyince geri çekildi.korktu mu izlemesi hoşuna mı gidiyo bilemiyorum artık onların doğası.neyse kelebek durunca tamamen atladı arkasından kanadından bi ısırık aldı galiba ,kanadından parça koptu, yapıştı kafasına.tuttu yaprağın üstüne çekti.şimdi afiyetle yiyor galiba.ama kelebek sanırım hala canlı arkası oynuyor.veya örümceğin yaptığı bişeyler yüzünden oynuyor tam göremiyorum bu arada salyangozum öldü galiba.üstünde ufak bi delik gibi bişey var ve üstü topraklı :S.kral da üstünde duruyo şu anda evet efenim bu kadar anlattık kaliteli olmasa da foto koyayım da görün salyangoz burda sadece yaprağın oraya iyice bakarsanız camdaki kelebeği görürsünüz bu fotoya yandan bakın.yaprağın üstündeki joseph ve altında kelebek.sol üstte salyangoz ve üstünde kral.tam gözükmüyo gerçi burda aptal salyangoz kelebeğin üstüne gelirken.salak dokundu kafasına sonra kaçtı kelebek yaprağın üstüne dikkat koyarım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Killer said: bu arada aptal salyangoz örümcek ağlarını yiyo galiba :S zuhuahuauhhauuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Killer said: durdurun dersi dedim gittim kantinden plastik bardak aldım geldim kapattım örümceği.joseph'in yanına götürcem. HAHAHAHHAUUHEWHUEQHHAQHAQAQAHAAHAHAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Cons said: Killer said: durdurun dersi dedim gittim kantinden plastik bardak aldım geldim kapattım örümceği.joseph'in yanına götürcem. HAHAHAHHAUUHEWHUEQHHAQHAQAQAHAAHAHAHHAAHHA örümcek kaçmasın diye hocayı yanında beklettim bide sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 of süpermiş hadi hadi güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 valla bugün bişey yok.daha evde gezen bi canlı bulamadım yem olarak kullanacak. bugünkü tek olay şu: salyangozu öldü zannediyodum ölmemiş.kavanozun kapağının altına gitmiş.ama üstü toprak içinde ve delik var biyerinde.anlamadım gitti ne haller oldu ona. bu arada etraf full örümcek ağı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 evet yeni haberlerle karşınızdayım bugün arkadaşla eve geliyoruz,bizim balçay apartmanın uzun yolunda full böcek sinek falan uçuyo, arkadaşa dedim yakalayalım örümceklere veririz. neyse tam girişe geldik bakıyoruz tavana falan var baya orda.arkadaş aha örümcek dedi.bi baktım aynı tür bizimkilerle.hemen koştum yukardan plastik bardak aldım geldim yakaladık.yakalama tekniğide geliştirdik.vuruyosunuz bişeyle yapışıyo ona ağdan kayıyo vızzzzzzzz diye çat yakalıyosunuz. tekrar neyse o girişten binaya girdik bakıyorum tavana, arkadaş kelebek gördü garip.onu da yakaladık.sonra tam gidiyoruz çat bi örümcek daha, onuda yakaladık sdgadgs. eve geldik.o küçücük kavanoz yetmicek 4 örümceğe.evde sağa sola bakarken arkadaş benim şekerlerimi koyduğum bi kavanoz gördü.olur mu olmaz mı derken baktık olabilir.hem daha da güzel gözüküyo geniş falan.gittim hemen toprak doldurdum o böceklilerden 2 3 tane geziyodu aldığımda.bu sefer dikkatli bi şekilde eski habitatımdaki örümcekleri attım içine.altta falan kalmadı bu sefer kimse.daha sonra diğerlerini attım. başladık izlemeye.bu yeni gelen örümceklerden biri farklı bi tür ve daha gelişmiş.bunlar kavanozda ağ örmeden falan yürüyemiyodu bu yeni gelen kahverengi hemen yapışmış tavana. bu arada aptal salyangozum hala yaşıyo geziyo mal mal sdfas. tabi kafalarınızda kelebeğe noldu sorusu olabilir hemen söylüyorum.örümceklerden biri hangisi blimiyorum artık.kral olabilir kelebeğe yaklaştı yandan yandan çat diye yakaladı. bu arada bunlar havada oluyo sdgf.örümcek ağ attı yukarı öyle bişeyler yaptı havada yakaladı bunu kıvrandırıyo.ondan sonra aşağı indiler biraz daha kıvrandırdı.işini gördü bırakt sonra heralde bilmiyorum bi ilginç olay daha.biz arkadaşla yere yatmış bunları izlerken bi örümcek gördük.hass kaçtı lan derken yakaladık gördüğümüzü.kavanozdakileri bi saydık 4 tane.halıdan örümcek çıktı lol dfgp.bu da farklı bi türdü zıplaya zıplaya gidiyodu farklı bişeydi.tam bunu da koyucaz kavanoza arkadaş öldürdü örümceği.plastik bardağın üstü geldi.ama attık yine de içeri yerler diye sdf eet bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 manyaklar gezegeni ilgiyle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 SS or DIDNT happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 amazonda mı oturuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Killer ! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 benimde ilgimi sizin evde durmadan,kelebek,kurt,böcek falan çıkıyomuş o çekti,nası bi yer sizin ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Valeron said: benimde ilgimi sizin evde durmadan,kelebek,kurt,böcek falan çıkıyomuş o çekti,nası bi yer sizin ev evet ya.ev büyük biraz kapısı pencereside açık genel de.aynı zamanda eski tahtaları falan ve dışarısı bahçe bu arada bugün tavana bakınırken bi örümcek daha gördüm garip bi türdü.alıcaktım öldürdüm yanlışlıkla=( ss or didnt happen diyen arkadaşa ss'ler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o mekana çekirge lazım ya böyle imece usulu avlanıp yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayvanlar 3 gündür aç.yiyecek bişey bulamıyorum.ne verebilirm acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahah ilginç bişey oldu. bu karabacak dediğim örümcek türü (orta bacakları siyah beyaz) 2 tanesi birbirine bakıyo ve bacaklarını kaldırıp dönüyolar böyle.güç gösterisi veya kur galiba sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kakışcaklardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 lol sinek atarken kaçtı zaten 2 kere bitanesi.fırlamalar ya.soktum geri allahtan sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ABİ 3 TANE YAKALADIM NASI VERCEM ÇOK HEYCANLIYIM EĞLENCE ÇIKTI SDFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Killer said: evde küçük bi kap var içinde toprak ve küçük canlılar var.(ölmedilerse tabi sdf) içine de yakalayıp örümcek attım 2 gündür yaşıyo ölmedi.bu aptal küçük canlıları evdeki ağacın toprağından aldım.bikere de kurt yakalamıştım yine hepsi beraberken kurtun üstüne ağ ördüler =(. neyse olay örümceği yaşatmayı planlıyorum ne verim napim örümceğe?adı joseph Killer said: adı joseph Killer said: adı joseph Killer said: adı joseph Killer said: joseph Killer said: joseph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet bugün attım bitane kelebek.atar atmaz çırpınmaya başladı çünkü etraf ağ ile dolu.bitanesine dokununca hemen çırpınmaya başlıyo.neyse joseph galiba izledi bunu.mr.brown da yanına geldi.biri sağdan biri soldan yaklaştı dedim gang atıcaklar.tam kelebek havalandı joseph atlayıp yakaladı.daha sonra yerde etkisiz hale getirdikten sonra mr brown yaklaştı.ilk dfa habitatta kavga çıktı.3 gündür açlar o yüzden heralde.ikisi de çekiştirmeye falan çalıştı.şimdi beraber yiyolar glaiba., bu arada yeni bi üyemiz var.adı tiny.küçücük aptal bi böcek attım içerde geziyo kendi başına..ama yakın zamanda yem olur heralde.ağların yoğuın olduğu biyere takılır ölür.şu anda kavanozun kenarında yürüyo çok tatlı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 said: mr.brown da yanına geldi.biri sağdan biri soldan yaklaştı dedim gang atıcaklar.tam kelebek havalandı joseph atlayıp yakaladı.daha sonra yerde etkisiz hale getirdikten sonra mr brown yaklaştı.ilk dfa habitatta kavga çıktı bi an [i]ondan sonra ben de dedim ki asla aptallarla tartisma...,,[/i] diceksin sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahaha.gelebilirmiş sonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar