BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 soğuk algınlığına yakalanmış gibi gösterebilirim? help plz acele rapor almam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 çok soğuk su bul, 2L felan iç hızlı hızlı. Hemen ardından doktora git. Anlaması imkansız dostumm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 işe yaramiyo malesef. domuz gibi sağlıklıyım. yaklaşık yarım saat soğuk suyun altında durdum burnum bile akmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 O zaman çözüm bu. http://api.ning.com/files/RTuiU7ITHFTtisoH84Oqk18EOzo8wqkG1*7enUtZOyVGmJ4MgmJV16joL30fdQ-U0VB2bfw-5Mn4vovyENA3MtEgZ1kSBy-W/17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kıbrıstayım la burdaki zencilere höt desen göt diyolar. bi gruba dalmam lazım o da riskli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 nasıl yani dayak mı yiyosunuz zencilerden? çaşıtlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 :D 2 emrah yaptım aldım . neyse yaşasın sağlık sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sizin yüzünüzden avrupa birliğine giremiyoruz pis kuzeykıbrıslılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 burnunun ucunu pembe allıkla boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BloodyBeast said: soğuk algınlığına yakalanmış gibi gösterebilirim? help plz acele rapor almam gerek tebeşir tozu yut. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kalacan o dersten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben hasta değildim. hiç belirti de yoktu. rapor alacaktım günlük, gittim sağlık ocağına "ıhhmmm hhhmmm çok hastayım dedim". 1 metre uzaktan ışıkla boğazıma baktı. faranjit olmuşun sen dedi. sonra 3 gün yataktan kalkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fede said: "ıhhmmm hhhmmm çok hastayım dedim" offf gözümün önüne geldin lan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fede said: sonra 3 gün yataktan kalkamadım wtf? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kuş said: nasıl yani dayak mı yiyosunuz zencilerden? çaşıtlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ağzıma midemden acı su geliyo diyecektin abi. Sana 2-3 gün rapor verecekti kıça 1 iğne vurup ülser başlangıcı diyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tripling said: Ağzıma midemden acı su geliyo diyecektin abi. Sana 2-3 gün rapor verecekti kıça 1 iğne vurup ülser başlangıcı diyecekti. dersten kalırım ona razı olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ya hemşire güzelse ? 20yaşlarında staj yapan 90 beden sütyen kullanan biriyse? he hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://armorgames.com/play/3584/five-minutes-to-kill-yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar