kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Emektar pentium 3'ümü güzel güzel kullanıyordum ki yeni bir sorunla karşı karşıya kaldım. Bu sefer de pc kendi kendine restart atıyor ama sadece belgelerim de resimlere bakmaya çalışınca. Çok fazla resim var belki ondan kasıyor power supply sapıtıyor olabilir dedim. 250 watt lık bişey vardı. 400 watt lık taktım ancak hala aynı sorun devam ediyor sebebi ne olabilir? 2 adet dvd rom ve 2 adet internal hdd bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ısınıyordur ? bios ayarlarına bi baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yok sanmıyorum öyle birşey olduğunu. nasıl ısınabilir ki ? bilgisayarı download a bırakmıyorum, yani uyumadan evvel kapatıyorum genel olarak. eğer 5 dakkada restart atıcak ısıya geliyorsa o da enteresan :) ayrıca bios ayarlarını da bızıklamayı bilmiyorum eheh. edit: nedir bu bilgisayarlardan çektiğim lan. edit: şimdi bütün fotoları external hdd ye aldım. rahat rahat bakabiliyorum restart atmıyor. peki bu hdd'nin sorunu nedir? aynı zamanda xp'nin kurulu olduğu hdd. düzeltme imkanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bad sector oluşmuştur diyorum ben. kurtarma şansın yok, sadece bad sector olan kısmı kullanılmaz hale getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 how? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bilmiyorum, pas =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 En bilinen yol, format atmak. Format da bad sector ler işaretlenip kullanımdan çıkarılır. Güzel bir backup ardından format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Muhtemelen bs dir evet, onayi icin bios dan SMART ozelligi kapaliysa onu acip ardindan hdtune veya speedfan tuveri smart verisi okuyabilecek bi program yardimiyla hdd ni test edebilirsin. cozume gelirsek eskisi gibi kullanim disi yap kullanmaya devam et seklinde bi cozumle kisa vadede rahatlarsin belki ama yinede riskin artar. gunumuzde cogu disk yedek sectorlerle geliyor ve kullanim esnasinda os tarafindan yanlis rapor edilen veya bizzat diskin kendi firmware tarafindan bulunan sectorler tekrar adreslenip haritalaniyor. buna gore hala daha hata aliniyorsa yedek alan bitmis veya mapping bazi sebeplerden dolayi yanlis yapiliyor demektir, dolayisiyla ztn disk miladini doldurmus/dolduruyor demektir. yapilacak en mantikli hareket onemli bilgileri ext veya baska bi diske alip en kisa zamanda diski degistirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yani diyorsun ki kasma artık git yeni pc al be adam dfdsgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yeni hdd alsan yeter, hatta bulabilirsen baskasinin hddsiyle dene once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar