Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abi okan koç'un süper hüper oynadığı kaç tane maç seyrettiniz ki :) böle kafadan 5-6 yıl oynar filan diyorsunuz ben de onu anlamıyorum :) yahu oynasın canımı yesin. bara gitmesin gece hayatını bıraksın çalışsın okan buruk'u kessin yedek yapsın. bu kadar muhteşemse zaten oraya yabancı kontenjanı harcamaya hiç gerek yok di mi :) sereglin gönül ister her yere harcialım ama sağ kanada harcarsak orta sahada veya forvette büyük sıkıntı çekeriz. ivic kesin geliyor demirören imza attırdığı için. 1 tane de siyahi forvet alacağım diyordu zaten. şimdi asıl merak ettiğim zidan'ın alınıp alnımayacağı. bir de kaleci konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Rüştü TR ye gelecek olsa Fenere gelir bence. Demirören antepli Ömeri aldı bildiğim kadarıyla. Kaleyi ona emanet etmeyi düşünüyor olabilirler...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bütün ümit milli maçlarını ve gençlerin derbilerinin hepsini izledim.. yeterli mi? :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ömeri yedek olarak aldı demirören. çünkü cordobayla konuşcaz olmazsa rüştüyü düşünüyoruz demişti. yani ömer as kaleci olacaksa hakkaten felaket bence yedek bile olmamalı. blaq sana dil çıkarıyorum sadece :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ibrahim toraman la deniz fb ile anlaştı diye biliyorum siz dilinizi avcunuzun içine sürtün[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bu da azizeye inanmış küçük bir fenerbahçe taraftarı :) boşver raider haha.. alex de gelio, yanına da Luis Fabiano'yu alıcakmışsınız.. ama belki daum son anda vazgeçer bu futbolculardan, Felipe'yi ister.. sizin yönetim de anlayış gösterir .. sırf felipeyi alır hahaha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Alsn felipe kötümü? Okanı napcaksınız hurda araç indiriminden yararlanıp yenisinimi alcaksınız?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 felipe de ortega gibi güney amerika dışına çıkamayacak bir futbolcu. çıksa da uyum sağlayamayacak. adaptation'ı düşük cm diliyle konusursak. hemen ağlayıp can't adjust to turkish lifestyle olur bunlar.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zidan kesinlikle alınmalıdır. hem hassan ile deli uyumla oynarlar süper bir şey olur. kesin izleyin mohammed zidan'ı. siteyi yukarda verdim.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ya ortega örneği var ortada öyle gelip fenerden kaçamayacağını görüyodur enazından ayrıca daha önce uyum sağlayamadıysa tekrar gelmez olur biter. Ayrıca ortega kadar pahalı değildir heralde[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 şu an bi tek Ahmed Hassan var farkında mısınız? :) Fantezileriniz uçtu bi anda da .. hehe hani hiç 4 rumenle falan oynamadık biz.. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 mustafa olcak kemal deil =) sen ahmet ben ahmet senin adın bundan sonra mustafa ahmet olsn[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Zidan tamam ama Demirören'in transfer'i değil, işaşlla demirören kabul eder alır.. 3 hazirana kdr alınırsa anlaşılmış yani sözleşmesi var.. Mido keşki gelse.. hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 akşam telegolde birçok şeye yanıt bulacağız demirörenden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Vodan, 30 Mayıs 2004 22:48 tarihinde demiş ki: mustafa olcak kemal deil =) sen ahmet ben ahmet senin adın bundan sonra mustafa ahmet olsn Atatürk'ü bile bilmiyor musun yahu? İkisinin adı da mustafa olduğundan ve Atatürk tüm derslerinde başarılı ve çok zeki bir öğrenci olduğu için Kemal ismini alır öğretmeninden. Yani senin dediğin yanlış. Ps: Konuyu böldüm özür dilerim. Yanlış bilgi verilmesin diye.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Beşiktaş camiasına ve Türk futboluna hayırlı ugurlu olsun ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bize hayırlı olsun. Bir yönetim için transferlerdende önemli işler vardır. Bunların rayında olacağını umuyorum ve şahsen güzel transferler bekliyorum :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bakalım hasselbaink veya kluivert ın parası benden diyen amcam sözünü tutacak mı kluivert direk yalan bence ama hasselbaink in olabilitesi olacağını düşünüyorum zaman gösterecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 önce hasselbainkle anlaşmak gerek tabi :) kim olduğu önemli değil herhangi bir siyahi süper starın parasını üstlensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bizle transfer konusmayin yahu , geldi baskaniniz 1 milyar dolar butceniz var takilin oyle fb ile transfer lafina girmeyinde komik olmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 zidan için demirörene mesaj iletin :D http://www.startv.com.tr/telegol.asp ne kadar çok kişi mesaj atarsa o kadar soruya cevap alma ihtimali artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ben okan buruk-koc olayini sordum demin ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 haydi tüm bjkliler Zidan'ı isteyelim ve Demirören'i Erol Kaynar ile iş birliğine zorlayalım ![signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ya bu adam zidan'ı almicam derse kafayı yerim ama hiç sormasak mı :D galiba demirören zidan'a afrika kupasında hem ahmed hassan hem bu giderse 2 eksikle zor olur o dönem diye sıcak bakmıyormuş [Bu mesaj Raid3r tarafından 31 Mayıs 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar