axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bostancı'da beers tadında böyle yemek yiyip bişeyler içebileceğimiz alternatif ne mekanlar var? Var mı bi tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bostancılı hintliler dernegi lokalinde ev yemeklerini yiyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ev yemeği istesem evde kendim yaparım bebeğim. Bide hint lokantasında ne içiceksin doğru dürüst bişey olmaz. Böyle yayılıp muhabbet edip içip güzelleşebileceğimiz bi yer arıyoruz. Taksim falan şimdi çok ters kalıyo hafta içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 "Yemek" olarak gunaydin kasap baya iyi. Icme kisminin ne kadar oldugunu bilmiyorum. Saraplari ve biralari var ama o kadar sanirim. Bi de cam oldugu icin her yer, yayilamiyosun. Sahilde durumculer var, icki oldugunu sanmiyorum deniz otobusu iskelesine dogru sagda kahvaltilik yerler var. orada bira da veriliyoduk aksamlari... Tam isiklarin kosesinde kalan yerse baya kotu. Ilk acildiginda hakkaten iyiydi de, Maltepe tarafindan gelen, icmeyi bilmeyen insanlar yuzunden kalite dustu (onemli olan icmeyi bilmemeleri, yoksa ben de Maltepe'de oturuyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 tren yolunu geçtikten sonra beers a doğru yürüken Moonstruck diye bi yer var ama daha sakin bi yer bira falan içki var orda düzgün bi yer ama öyle 4 ganka gidekte eğlenek bi yer değil. Bostancıda gidilcekse en güzel yer beers bence.. bahçeyide açtılar oh mis. edik: son cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beers iyidir vazgeçme ondan. ondan iyiside pek yok çevrede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar