utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 DoruK said: utopia said: inşallah hepiniz banlanırsınız. cansın sen hariç.ben ben? seni yaptığın karikatürden ve tertipçilikten ayrı tuttum hadi lgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 utopia said: DoruK said: utopia said: inşallah hepiniz banlanırsınız. cansın sen hariç.ben ben? seni yaptığın karikatürden ve tertipçilikten ayrı tuttum hadi lgj. çifte standart. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eyv apla, yoksa swiss başına yıkılsın e mi, efes otel yangınını da ben çıkardıydım gibi çok kötü dualarım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 utopia said: DoruK said: utopia said: inşallah hepiniz banlanırsınız. cansın sen hariç.ben ben? seni yaptığın karikatürden ve tertipçilikten ayrı tuttum hadi lgj. Ben geleyim senin yayınını dinliim paticik radyoda hatta merak edeyim bu kızın raporu bitti mi diye sen bana böyle yap..Yazdım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dartanyan gel senle bi gün bira içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hakkat diyorum izmirde değil misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet izmirdeyim :D valla uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bitmedi. annemin döve döve bitirtmesi lazım, ilkokul 2 modundayım. hadi sen de banlanma. dünya ütop olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Allah razı olsun şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim hadin iyi geceler.. Doruk senle bunu yarın konuşucaz bu mevzu burda kalmaz asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hee ii bana da tam bira iççeim tanımadıım biri lazım dfsf gerçi nasolsa tanışçaz ama olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ne çok içiyosunuz gençler. gençliğinizi kıymedini bilin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 DoruK said: wtf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kıymed bilemedi için lan ne kıymeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 tanrıya şükürler olsun ki ateistim sdfsdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Dartanian said: annecim MEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginaly said: eller kafası görünen elemana ait değiller sanki. hem tonu ve parlaklığı tutmuyor, hem giysi başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 perspektif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ehaha son resim iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar