Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkenin ne hale geldigini görün.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

cogitoz said:
cogitoz said:
DoruK said:
atatürk olmasa nasıl daha iyi olurdu anlamıyorum yahu, gerçekten yani bunun nedenini söyleyin atatürk olmasa nasıl olurdu şu an merak ettim sizin teorinize göre.

Adam öyle bir şey demiyor. Diyor ki ben Atatürk olmasa dada iyi olurdu diyebilirim böyle bir özgürlüğüm olmalıdır atatürkü tartışabilmeliyiz sembol haline dönüştürmeliyiz her haksızlığın karşısına koymamalıyız yani bunu tartışmak anlamsız falan filan zıbıtıpzomnobik

Doruk saat geç olmuş tabi.
iyi de be adam, adam zaten sırf atatürk'e küfür etti diye direk gidip dalmamış, muhtemelen çoğumuz da sokakta atatürk'e küfür eden adam görsek iplemeden geçer gideriz, kendi haline bırakırız. elbette herkes istediğini demekte özgürdür. ha ama bu ülkede allah'a küfreden adamın dayak yemesini normal görüyorsan, atatürk'e veya dalai lama'ya küfredenin dayak yemesini de normal karşılamalısın. kaldı ki tekrar söylüyorum, adamın gidip dalmasını tetikleyen şey kız arkadaşına yöneltilen doğrudan hakaretler burada..
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Yani, Atatürk'e laf atabilecek (doğru/yanlış) argümanı üretebilen, laikliğin kötü birşey olduğunu savunabilecek ve bunun üzerine saçmalamadan 10 dakika konuşabilecek olan kişi, ürettiği argümanların boş ve yersiz olduğunu, aslında savunduğu fikrin yanlış olduğunu bilir..Sadece dahil olduğu topluluğa yaranabilmek için yaptığı davranışı sürdürür.

yok be her zaman böyle değil bence. yani bu insanların bazıları yaptıkları şeylerin gerçekten doğru olduğuna, islam dinine uygun olduğuna kalpten inanıyor bence. bir insanın kendini kandırması çok zor bir şey değil zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Arkadaşlar uzun deneyimlerden sonra gördüm ki; argümanlar ile tartışmak, bir konuyu masaya yatırmak yersiz.Çünkü ancak Türkiye'nin %5 bu tartışmayı anlayabilir.Geri kalan %95 için mesele sembol meselesidir, kendini adayacak birşeyler bulma meselesidir, bir topluma girme, yer edinme meselesidir.Fikrin mantıki olup olmamasının bu insanların gözünde zerre önemi yoktur, 2. plandadır.

Zegna'nın olayında ve benzeri birsürü münferit denilen olayda zanlıların böyle şeyler yapmalarının sebebi bu davranışlarla prim kazanacaklarını düşünmeleridir.Mesela o adamlar Zegna ve arkadaşını hiç yara almadan dövebilmiş olsalardı cemaatçe gittikleri kahvede arkadaşlarından övgü alacaklarını düşündükleri için Zegna ve arkadaşına saldırdılar.Ne Allah ne islam vardı akıllarında.Futbol takımı taraftarlarının da kavgası böyledir, kimse prestij dışında birşey kazanmaz herşey prestij içinidir.

Yani, Atatürk'e laf atabilecek (doğru/yanlış) argümanı üretebilen, laikliğin kötü birşey olduğunu savunabilecek ve bunun üzerine saçmalamadan 10 dakika konuşabilecek olan kişi, ürettiği argümanların boş ve yersiz olduğunu, aslında savunduğu fikrin yanlış olduğunu bilir..Sadece dahil olduğu topluluğa yaranabilmek için yaptığı davranışı sürdürür.

Orda kavga çıkaran serserilerde yaptıkları davranışın yanlış olduğunu biliyorlardı, sadece kendi cemaatlerinde edinebilecekleri sosyal prestij için kavga çıkardılar.Onlar için Allah falan tefferuattır, Allah olmasaydı futbol ile alakalı bir toplulukta olup onun üzerinden kavga çıkartıcaklardı, sebep aynı:Sosyal prestij için.

Uzun oldu ama olsun.

Selam, gozumuze daha entel gozukmek, forumumuzda prestij sahibi olmak icin bu uzun yazi duvarini buraya dosuyorsun, ammavelakin biz senden daha prestijliyiz ve daha ustunuz, hatta ben burada ayar verip ustun gozukmek icin bu yazini alintilayip cevapladim, cunku prestij icin arka tarafimdan buhar cikaracak kadar ustunluge ac bir insanim.
Saygilar.
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:

Heheheeheh çok komiksiniz be. Bence sizi kurmuşlar zira bu ülkenin sorunu komünist propaganda değil anti-komünist propagandadır. Yıllardır liboş üniversite öğretmeniniz, izlediğiniz filmler, okuduğunuz köşe yazarları sizi fena kurmuşlar.

Hem de baya yıldır. Okuyun bakalım http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11617799&yazarid=218

Senin için ban yemeye niyetim yok; ama şu laflara bak ya haha. abi direk milletten duyduğun laflarla gelmişsin buraya ya. hep aynısınız lan hakkaten programlanmışsınız. laflara bak laflara liboşlar antikomünistler havada uçuşuyo. Böyle halka herşey müstehak anasını satiyim ya. Kıza mı baktı, kes çükünü.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

ben orada misal demiştim fekat anlayamamışsın sanırım.

bence daha iyi olurdu. fakat bilemem daha iyi olup olamayacağını. yani ben derim ki x takım bu maçı kazanır ama bilemem kimin kazanacağını. basitleştirmemi mazur görün:)

Calimerocum ağzını burnunu kırmak istiyorum ama misalen, yanlış anlama olmasın sakın. Misal, yolda görsek seni, bunları söylesen bana, aynı bu konunun başlangıç topicindeki enrage durumu gibi, dişlerini dökmek isterim. Misalen ama yanlış anlama olmasın tekrar ediyorum. Lütfen, kırılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
calimero said:

ben orada misal demiştim fekat anlayamamışsın sanırım.

bence daha iyi olurdu. fakat bilemem daha iyi olup olamayacağını. yani ben derim ki x takım bu maçı kazanır ama bilemem kimin kazanacağını. basitleştirmemi mazur görün:)

Calimerocum ağzını burnunu kırmak istiyorum ama misalen, yanlış anlama olmasın sakın. Misal, yolda görsek seni, bunları söylesen bana, aynı bu konunun başlangıç topicindeki enrage durumu gibi, dişlerini dökmek isterim. Misalen ama yanlış anlama olmasın tekrar ediyorum. Lütfen, kırılırım.

yolda görsem seni karşı kaldırıma geçerim o zaman. bir de benim quote ladığım post da ne demek istediğini söylersen sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sabah ZEGNA gelene kadar topik kilitlendi. Herkes uyusun sakinleşsin yarın ZEGNA uygun görürse kilidi açar kaldıgınız yerden devam edersiniz. Bu saatteki tartışmadan kimseye hayır çıkmaz.
LÜTFEN başka topik açmayın konu hakkında. Herkese iyi uykular tatlı rüyalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Stifler said:
cogitoz said:

Heheheeheh çok komiksiniz be. Bence sizi kurmuşlar zira bu ülkenin sorunu komünist propaganda değil anti-komünist propagandadır. Yıllardır liboş üniversite öğretmeniniz, izlediğiniz filmler, okuduğunuz köşe yazarları sizi fena kurmuşlar.

Hem de baya yıldır. Okuyun bakalım http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11617799&yazarid=218

Senin için ban yemeye niyetim yok; ama şu laflara bak ya haha. abi direk milletten duyduğun laflarla gelmişsin buraya ya. hep aynısınız lan hakkaten programlanmışsınız. laflara bak laflara liboşlar antikomünistler havada uçuşuyo. Böyle halka herşey müstehak anasını satiyim ya. Kıza mı baktı, kes çükünü.

Sen diyorsun bunları kurmuşlar hehehe, laf yiyince de "laflara bak laflara bak". Bu kadar mantıksız bir adamsın işte. Hüsamettin Cindoruk da geçen bi tv programında Mahir Çayan'ın tezlerini anlatan kıza "solcu klişeler bunlar" diyip karşı çıkıyordu. Demek ki modaymış bu sizin kesimde. Hakkaten Marksizm hakkında bir bok okuduğunu da düşünmüyorum. Okuduysan da anladığını düşünmüyorum. Gelip buraya bir de yansıtma psikolojisiyle karşındakine saldırıyorsun "hehe kuruyorlar bunları salıyorlar bir şey bildikleri yok" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...