reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bugün yarınki sınavlara çalışcam diye dışarı çıkmadım hava süperdi boxerla oturdum tüm gün gitar çaldım dota oynadım küfrettim küfür yedim vs son 4-5 saattir arkada "robot rock" çalıyor ve 3 dakikada bir chorme açıp 'paticik,turkrock,facebook' açıyorum face de hoşlandığım hatunun mal mal tiplerle sarmaş dolaş fotolarına ayar oluyorum turkrock ta millet ne satıyor bakıyorum boş boş patide de sürekli aynı başlıklara giriyorum ve o sırada 2 dak geçmiş oluyor ort. 1dak sonra yeni kapadığım chrome u açıyorum ve aynı Yani şarkıdan mı bilmiyorum hayatım loopta işin kötü yanı yaklaşık 7 ay oldu En fazla şarkı değişiyor,arada pokere de giriyorum ve arasıra şarabım oluyor BUKET AĞZIMA SIÇTIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şarap değil işte rakı. şaka bir yana; rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 En azından Buket sıçmış ya Gizem sıçsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 alamut okudum ordan hayyamla bağdaştım şarapçı oldum tek başıma rakı içersem meze yapmaya üşenirim kendime Buketten başkası sçsa bukadar koymazdı Ama buket sıçtı işte Artık beni sevmediğini düşününce çıkıp gidesim geliyor Yani üstümü bile giymeden hatta fareyi bile elimden bırakmadan Nası olsa siteden çıkarmaz güvenlikler dönerim eve bide ona güveniyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kötü loop o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Dartanian said: En azından Buket sıçmış ya Gizem sıçsaydı? Milletin bu "Gizem" hastalığı nedir, anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Pyro said: Dartanian said: En azından Buket sıçmış ya Gizem sıçsaydı? nuri filan da olabilirdi.. yine teğet geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 daft punk iyidir yav cok eglenceli en azindan, ya placebo ya sarsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ay maynat bi dı rağyt van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha robot rock az aramadım ben onun tonunu. Benim pedalla olmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 big muff al ehx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Dartanian said: En azından Buket sıçmış ya Gizem sıçsaydı?ya ikisi beraber sıçsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 2 girls 1 cup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 veya kimsenin sçmycağı kadar boş bi adam olsaydım; Teşekkürler buket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 daft punk iyidir yav cok eglenceli en azindan, ya placebo ya sarsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ay maynat bi dı rağyt van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha robot rock az aramadım ben onun tonunu. Benim pedalla olmadı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 big muff al ehx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Dartanian said: En azından Buket sıçmış ya Gizem sıçsaydı?ya ikisi beraber sıçsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 2 girls 1 cup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 veya kimsenin sçmycağı kadar boş bi adam olsaydım; Teşekkürler buket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar