Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül ve Kanlı Pazar İlişkisi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:
yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha
ahahahah
ne içtiysen aynısından istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

o kayserili adam turkiye cumhuriyetinin en yuksek makamında oturan kişi biliyosun de mi
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
Red said:
evet alkol uyuşturucu ve seks partileri düzeliyoruz laikler olarak

ters iliskiye de giriyoruz abi laikler olarak biliyosun karakteristik ozelligimiz

abi ters ilişki evlenene kadar bakire kalması gereken kızların çoğunluk olarak tercih ettiği tad değil miydi? yani tabii belli bir yaş üstü laikler de deneyebilir de benim bildiğim işte anladınız siz.

en çok konyada seks oyuncakları satılıyormuş ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

2007 Temmuzundan beridir buna benzer yazıları o kadar çok gördüm ki midem bulandı artık.Zaman'da,Taraf'da yazan akıl hocalarınızın yazılarını buraya taşımayın çünkü eskidi bu tip biz ezilmiş hor görülmüş halkız ayakları.Neymiş efendim ak partili olmayanlar fildişi kulelerde otururmuş,halkı yok sayarmış falanda filanda.Yok sayılanların partisiyiz deyipte ne yolsuzluklar ne hırsızlıklar yaptığınızı öğrendik çok şükür.Deniz fenerleri,Şaban Dişliler,gemiler,yumurtalar...Ayrıca artık %47 de değilsiniz bunuda düzeltiverin size zahmet.2007 Temmuz'dan bu yana köprünün altından çok sular aktı çok yolsuzluklar yapıldı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...