GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 watch?v=DukLwjGJIg4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ahahaha ulusal tv ve bilbilik birlikteliği geçin bunları pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bunlar gerçek mi bilen varmı ilk defa gördüm de bu kanalı bilirkişiler bilgilerini paylaşsın pls edit: parçası olduğu toplulukların da yalan olabileceğini düşünemiyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Exeter üniversitesine kadarki kısım böle acaba mı lan? gibi gidiyodu da sonunda çok saçmaladı sdfs Ayrıca yani nerde bunun belgesi? saçını uzatması mıdır belge yani. tamam haz ettiğimiz insanlar diil ama yani bir belge olsun ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 wiz said: sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu Ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ok fifty fifty anlaşalım ne dersin? hasudhasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 GEd said: wiz said: sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu Ciddi? neden acaba hmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz seks partilerini unuttun, seks önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 wiz mesajını biraz daha virgülle noktayla renklendirirsen daha anlaşılır olacak sanki. öte yandan sezerin de ne kıptiliğini, ne memurkafalılığını bırakmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 evet alkol uyuşturucu ve seks partileri düzeliyoruz laikler olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 seksi karıştırıp topici trolleme dur şimdi onu ayrı topicte tartışırız:p edit:pardon hocam biraz daha noktaya ,virgüle dikkat ederim.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Gül'ün uzun saçlı hali ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Red said: evet alkol uyuşturucu ve seks partileri düzeliyoruz laikler olarak ters iliskiye de giriyoruz abi laikler olarak biliyosun karakteristik ozelligimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kaç modelsiniz abi 1923 mü puahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauhaahahahah ne içtiysen aynısından istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 su içmiştir, zem zem içmiştir başka ne içecek müslüman o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha o kayserili adam turkiye cumhuriyetinin en yuksek makamında oturan kişi biliyosun de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 takiyye yapmayın olm bişe içmedim ben çay içiom şu anda viskiyle karıştırıom ne iğrenç bi tadı var:S al bide yukardan yak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 nutella yerim said: Red said: evet alkol uyuşturucu ve seks partileri düzeliyoruz laikler olarak ters iliskiye de giriyoruz abi laikler olarak biliyosun karakteristik ozelligimiz abi ters ilişki evlenene kadar bakire kalması gereken kızların çoğunluk olarak tercih ettiği tad değil miydi? yani tabii belli bir yaş üstü laikler de deneyebilir de benim bildiğim işte anladınız siz. en çok konyada seks oyuncakları satılıyormuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bu konya da neymiş be, en çok alkol orada tüketiliyor, en çok seks oyuncağı orada satılıyor. yakında kama sutrayı konyalılar bulmuş diye bir geyik de çıkarsa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu şimdi gül oldu cumhurun başı herifi bi kesmedikleri kaldı,aman tanrım laiklik elden gidiyor,kayserili bir herifin başörtülü karısı laikliği elden götürtecek kadar kuvvetliymiş bu ülkede bak laiklikte gitti,paticiğe belirli saatler haricide giremioz islam ülkesi oldu burası iran somali gibi yuh be kardeşim,bu kadarda olmaz hadi cumhuriyet mitinglerine 2 atıp tutalım sonra kristal şatolarmızda fazıl sayın konserini dinleyip %47 nin anasına avradına küfür ederiz,ama bi sonraki seçimlerde ya daha da güçlenirlerse diye bazıları gibi ömründen ömür giderse nolur ya poff görüomusun çok büyük rejim tehlikesi altında bu ülke,1 milyon askeri dünyanın 5.askeri gücü olan bir ülkenin rejimi ayaklar altında haydi askerler darbeye haydi kızlar okula hauahauha 2007 Temmuzundan beridir buna benzer yazıları o kadar çok gördüm ki midem bulandı artık.Zaman'da,Taraf'da yazan akıl hocalarınızın yazılarını buraya taşımayın çünkü eskidi bu tip biz ezilmiş hor görülmüş halkız ayakları.Neymiş efendim ak partili olmayanlar fildişi kulelerde otururmuş,halkı yok sayarmış falanda filanda.Yok sayılanların partisiyiz deyipte ne yolsuzluklar ne hırsızlıklar yaptığınızı öğrendik çok şükür.Deniz fenerleri,Şaban Dişliler,gemiler,yumurtalar...Ayrıca artık %47 de değilsiniz bunuda düzeltiverin size zahmet.2007 Temmuz'dan bu yana köprünün altından çok sular aktı çok yolsuzluklar yapıldı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: yav adamın açtırıosunuz ağzını şimdi,sezer cumhurunbaşkanıyken bu kadar çamur atılmıyodu dunyadan haberin yokmus senin, agzini acsan ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 superwiz said: takiyye yapmayın olm bişe içmedim ben çay içiom şu anda viskiyle karıştırıom ne iğrenç bi tadı var:S al bide yukardan yak:S çevirme çabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yok,ben neysem oyum çevirme çabalarımda olmaz,10 sene önce iktidardayken yapılan onca yolsuzluklara bakınız ecevit>yılmaz>bahçeli döneminde sesini çıkarmayan ulusalcı kesim,şimdi ibre tersine dönünce haliyle çamur atmayı adet haline getirdi,ne oldum demeyeceksin ne olacam diceksin ,onun için kafanıza göre takılın eueheuhe ben gayet rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar