corso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 adı da 'man lover' gibi bişeydi :-)[signature][hline]
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 lol[signature][hline]Even a Jedi could LD.
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: aquila, 30 Mayıs 2004 16:06 tarihinde demiş ki: bu CoV ne zaman çıkıyo?ek paket olarak mı salcaklar piyasaya... Evet, expansion olarak çıkacak, ancak tarih konusunda bi karışıklık var, önce sonbahar 2004 deniyodu, şimdi official sitede 2005 deniyor. Sanırım bi gecikme söz konusu...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Way Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sonbaharda ciksa ii olurdu =) [Bu mesaj Way tarafından 30 Mayıs 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 City of villainsdan pvp ssları:[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Lol CoV'u napiyim ben :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Evet evet sen gel bak sana Yt-1800 alıcam söz hehe[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Yalan abicim arabaymış speedermış falan, Muhendis A-ab bile CoH'a başladıktan sonra benim ne işim olur swgde? :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Oldu jedi'ı iş kalmadı tabi =) Ben olsam onu masterlardım.Nolucak en fazla 1 senede biter :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 gorurum ben seni, bi sena daha pve yapda gor (:))[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Abi benim hedefim bu kenkerleri ve huurtonları yok etmek.Hele huurtonlara tam bir gıcığım.İlk dantooine'e geldiğimde biri peşimde takılıp beni gebertmişti.Sinirden oraya buraya vurmuştum :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer
Öne çıkan mesajlar