Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Villains...


DA2019

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün gruptayız arkadaşlarla, dinleniyoruz, biri: "Ya siz hepiniz villaine benziyosunuz, heroya benzer bi haliniz yok." dedi, haklı da :-P:




Aha da Legendary Devvo...

[signature][hline]Devvo, Blaster-Magic, Justice

[Bu mesaj DA2019 tarafından 28 Mayıs 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlar normalde 16.00-18.00 arası kapanıyo maintenance için ama genelde 5 gibi açılır. CoH updater'ı çalıştır orada server statusa link var, oradan serverların durumunu görebilirsin.

Url istersen:


www.cityofheroes.com/servers/index.html[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 28 Mayıs 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ben muhtelemen geç online olabileceğim ama diğer arkadaşlar sana yardımcı olabilirler.

Sana ve yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem, her meslekten birer karakter yaratıp güç çeşitlerini iyice inceledikten sonra oynayacağınız karakteri seçmeniz. Level14 olup da "yaa bu karakter olmadı, yenisini açıyım" demek sizin için zaman kaybı olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devvo dön swg'ye ya.Ben seni gezdiririm.Şöyle bir cantinaya gideriz,kızlara laf atarız,açılırız :) Bak herkes seni özlemiş.Gel senle bir duel yapalım ohooo bir sürü seçenek var.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Carbineer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obi-Wan, 29 Mayıs 2004 09:34 tarihinde demiş ki:
Devvo dön swg'ye ya.Ben seni gezdiririm.Şöyle bir cantinaya gideriz,kızlara laf atarız,açılırız :) Bak herkes seni özlemiş.Gel senle bir duel yapalım ohooo bir sürü seçenek var.


Jedi revamp e belki dostum. CoH şu an bütün vaktimi alıyo, çok da keyif alıyorum. Siz gelin, bi hava değişikliği olur. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben süper kahraman hastasıyımdır.Evimde şuan 200'e yakın çizgi roman,değişik eşyalar falan bir sürü şey var.Ama swg'yi şöyle doya doya oynamam lazım.Hem space falanda geliyo.Ben CoH'u çok uzun süreden beri takip ediyorum.Sitesi ilk kurulduğunda falan hep bakmıştım.Ama swg'de bir jedi oliyım,bir onu masterlıyım (bu biraz zaman alacak ama :) ) ,X-Wingime bineyim di mi?[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Master Rifleman,Master Carbineer,Master Brawler,Fencer

[Bu mesaj Obi-Wan tarafından 30 Mayıs 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obi-Wan, 30 Mayıs 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
Ya ben süper kahraman hastasıyımdır.Evimde şuan 200'e yakın çizgi roman,değişik eşyalar falan bir sürü şey var.Ama swg'yi şöyle doya doya oynamam lazım.Hem space falanda geliyo.Ben CoH'u çok uzun süreden beri takip ediyorum.Sitesi ilk kurulduğunda falan hep bakmıştım.Ama swg'de bir jedi oliyım,bir onu masterlıyım (bu biraz zaman alacak ama :) ) ,X-Wingime bineyim di mi?


O zaman 3 sene sonra City of Villains da görüşürüz Deno. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...