Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ardeth said: buz nasıl eriyor? misal ortama dışardan ısı verilmiyorsa su ve gazdan ısı alarak eriyecek. dolayısıyla erirken içerdeki gazın sıcaklığını düşürecek ve basıncını azaltacak. her şekilde basınçtan da dolayı olsa buzun bir yer ile ısı alışverişinde bulunması gerekmiyor mu erimesi için bilim teknik değil bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bilimin yeri zamanı olmaz da beklediim cevap değil o be:D basit düşünün az lgs sorusuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 buyur spoiler buz eriyince daha çok çok su çıkıyodu di mi? o zaman gazın hacmi azalır, hacmi azalınca basıncı artmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 nan tam tersi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 tam tersiyse niye soruyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya orda çok eksik var aslında buzun kütlesi, sıvının ve buzun derecesi sorunun cevabını değiştirebilir. hacimle ilgili argüman istedikleri kesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 orta 1 den lise 2 ye kadar matematikten ders alarak geçtim saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de üniversiteye kadar çok sevmezdim matematiği ama fiziği sevdiğim için zamanla onu da sevdim hatta baya sevdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 abi ders olarak baktığın sürece sevmessin. calculusu 5. sefer aldığımda farkettim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 mat2 hariç tüm konuları çalıştırabilirim no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 evet ya sevdiğin şeyleri daha iyi anlama, kavrama aracı olarak bakınca olaya baya bir değişiyor konsept. yoksa sırf matematik için matematik yapmam ben açmaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 I - III - II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ardeth said: evet ya sevdiğin şeyleri daha iyi anlama, kavrama aracı olarak bakınca olaya baya bir değişiyor konsept. yoksa sırf matematik için matematik yapmam ben açmaz beni hoca 41le geçirdi fizik2 yi bi daha departmanın önünden geçmiceme söz verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar