DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 zormuş arkadaş çok zor. 4 dakikada mavi ekran verip kendimi resetledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çok zor şuan aynı şeyi yapmaya çalışıyorum asla çalışmıyor.çıldırcam resmen pes ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 asıl zor olan hocanın çocuğa bi bok göstermemiş olduğu için tek bi method ile soruyu çözmeye çalışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 geyik gibi olacak ama nerde eski hocalar muharrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Hayır! Bana gelip anlat şunu kardeşine dediklerinde tek dediğim bu oluyor. Kendisi gelip abi şu soruyu çözemedim derse herşey hoş ama anne-baba zoruyla karşıma oturtulunca maffediyor beni. Öğretmenine ne yapımadıysa abidir, susar, çeker diye yapıyor. Ben de çekiyorum tabii, şimdi anneme söylesem olmaz, asla ailemize gitmeyiz aramızdaki sorunlar için kız 5 yaşlarına geldiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hayır soru çözme aşamasına gelebildik mi bir sor bakalım? elinden telefonunu düşürmüyor ki bi oyun yüklemiş 7/24 onu oynuyor.çıldırttı beni.aay ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ya telefonun hafıza kartına çök. muhtemelen oraya yüklüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bir de ilkokuldayken öğretmenin öğretmediği şeyleri öğretme sonra sınıfta sıkılıp uyukluyorum diyordu, çıldırıyordum. Ne işte güzel, uyu sınıfta diye bağrıyordum ne biçim öğrencisin sen diye kızıyordu. Neyse ki 5. sınıfa geçince aptallığının farkına vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 :D hazırcılığa alıştırıyosun ama farkında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ne güzel.ben hep çalıştırılan kardeş oldum.nıhohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 vay şımarık ders dinlemeyem gıcık velet! gelin dövelim bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çalıştırıyorum da, bizim zamanımızdaki çözüm yöntemleri baya değişmiş. eski yöntemle anlatmaya çalışıyorum zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 3-4 sene önce bi veledin defterine baktım çözüm yolu: yöntem: böle şeyler yazıyodu dedim ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 BloodyBeast said: 3-4 sene önce bi veledin defterine baktım çözüm yolu: yöntem: böle şeyler yazıyodu dedim ne ayak verilen , istenen, çözüm bu kadar basit olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Reksa said: çalıştırıyorum da, bizim zamanımızdaki çözüm yöntemleri baya değişmiş. eski yöntemle anlatmaya çalışıyorum zor oluyor. ilköğretim müfredatı değişti zaten. artık ezbere öğretimemeye çalışılıyor bazı şeyler(uygulanabilirse tabii). yani o eski yöntemleri anlatıp çocuların kafasını karıştırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kafayı çalıştırmadan, hazır löp oldu artık sistem huh? benim kardeşim bile sizlerden büyüktür yaş olarak. ondan bilemiyorum tam nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kafayı çalıştırmadan demeyelim, aslında şimdi kafalarını çalıştıran şeyler yaptırılıyor, en azından yapılması gereken bu. örnek vereyim. diyelim ki kesirlerde çarpma anlatılacak. kurallar verilmiyor önce. problemler soruluyor çocuğun çözebileceği düzeyde. örneklerden sonra çocuk bazen kendisi farkediyor iki kesri çarpmanın aslında kesrin kesrini almak olduğunu v.s. ayrıca modellemeler de önemli artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çözüm yolu -> yöntem hedesi bu gibi kalıplar, çok faideli durmuyor. ondan dedim ben.. hani çalıştırmak yerine ezberlemek olur gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 artik ezber karsiti mufredat geldi ama nasil bisey hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Öyle bence de. Annem ilkokul sınıf öğretmeni, böyle kalıp kalıp öğretiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dersin nasıl işlendiği önemli bu noktada. mesela problem çözümü yapılırken ideal olanı önce sorunun anlaşıldığından emin olunması, çocuklara problemin ne sorduğunu anlattırmak v.s. daha sonra da çözüm yolları üretmeleri, ama makbul olan farklı çözüm yolları olabilecek problemler sormak. bir derste onlarca problem çözüleceğine amacına uygun 2-3 problem çözülmesi daha anlamlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Nerde o eski maarif mektepleri mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Allah ım sana geliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 çalıştırılan kardeşte oldum çalıştıran ablada oldum. en iyisi hiç bulaşmamak. ablam seviyeme inemezdi (ortaokulda tübitak klübündeydi hayvan karı) aramızda 4 yaş var. bi soru sordummu 10 soru oluşurdu kafamda. kardeşime bunu yapmamaya çalıştım hep en yalın şekilde anlattım o da hiperaktif sıfır konsantre bi mahlukat olduğu için zevzek zevzek lafa tutar dinlemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ablanla ardethi tanıştırmaya ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar