Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 göz akımda felaket bi damar belirginleşmesi oluyo ya.2 saat bilge bakiyim çat diye kızarıyolar.deli gibi bilgisayar oynayan adamdım şimdi 1-2 saat bakıyorum gözüm yoruluyo falan.bünye alışkanlığını mı yitirdi nedir geçen yaz 18 saat oynadım koymadı yani şimdi 50 yaşında ilk defa bilg görmüş adamlar gibiyim. gözlerim de bozuldu zaten baya göz doktoruna gidicem de basit bi nedeni varsa öğreniyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bilgisayardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 damarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 tansiyondur belki. tansiyonunu yükseltecek sitelere girme sen, oyun da oynama öle heyecanlı falan.. git manzara resmi vs bak.. deniz kenarı, kumsal resmisi, gök yüzü ne bileyim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gözlerinde batma hissi varmı? bende bi keresinde aniden öyle bişey başlamıştı. doktora gittik ertesi gün. ışık alerjisi dedi doktor. korktum bi ara. ama önemli bişi deilmiş sadece ışıkta kararan gözlüklerden alıosun geçiyor. n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de bi keresinde böle iirenç bi enfeksiyon kapmıştım. yurt tuvaletleri işte... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ekranin parlakligini dusur (ilk basta cok karanlik gelir, zamanla alisirsin) sonra doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lens takıyosan lensin kurumasından olabilir, goz hava alamadıkca havayı iletmek için damar ilerliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Rerore said: damarlı abi hahahahahahahaha şunu görmek istiodum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 şimdi ekranın karanlık ayarı var karanlıkta şu anda enfeksiyon falan değil öyle olsa farklı belirti olurdu heralde batma hissi falan yok sadece böyle kıpraşmalar oluyo sanki göz tansiyonu olabilr heralde bilmiyorum da erken değil mi bunn için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Göz tansiyonu yaşlı insan hastalığı değildir. Göz ülseri falan da değildir, bütün gün bilgisayar başında durursan damarlanır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hayır abi bu sene oluyo bu olay.hayvan gibi oynarken yoktu.az oynarken oluyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Rerore said: damarlı aahsauhfsahdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 eger gozun atiyo gibi geliyo boyle pit pit, daha dogrusu gozun degil de goz kapagin, yorgunluktandir bilgisayar basindan kalk eehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Aynı şey oluyordu son 2 haftadır doktora gittim alerji dedi, damla verdi, problemim kalmadı. Doktora gözük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar