kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 klavyemin birden ingilizce olması ve kısayolu neydi diye unutmamda dolayı bana yazı yazarkende dotada GEBERMENDEN dolayı özürlerimi sunuyorum ama ettiğin küfürün karşılığını özelden atıcam hiç canını sıkma arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Özel mesajını aldım ve yetkilelere şikayet ettim sayın arkadaşım. Yargıya güveniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de triple aldığım için özür diliyorum ayrıca dela bana gey dedi. gey değilim ama dinanla seviyeli bir ilişkim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ss'i lazım o geyigin ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 sevişiyonuz dedi kabacasını söylemeyimde gerçekmi lan fede ? dediği gibi şey varmı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dediği kadar değil olm dedim ya işte seviyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bence var Gökalpim, sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lan demin banlatıyodun adamı? homofobikmisiniz olm. hemen bir ideoloji çevresinde birleşti adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 konu senin gey olmansa tüm dünya 1 iz kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kermit hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Bir an vazgeçmiştim ama demin yine tehditkar özel mesaj attı, bu sefer ciddi gidici nonoş. İmam: Nasıl bilirdiniz kermiti? Köy ahalisi: Nonoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 http://hancilaryapi.com/urunimages/nalburiye/TOKMAK%20A%C4%9EA%C3%87%20SAPLI%2012%20L%C4%B0K%20PLAST%C4%B0K%20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aga kermit nonoştan başka her şeye benziyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olm bu köy ahalisi geyiği sabaha kadar uzar bence ama gerek yok ama şunu yazmadan edemiycem İmam:Fedeyi nasıl bilirdiniz? Cemaat: GAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ((_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DoruK said: aga kermit nonoştan başka her şeye benziyo yalnız Zaten böylelerinden korkacaksın. Gay 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bana gay diyen adam, gidip yeni gelenlerde erkekleri özel mesajla tehdit ediyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 O genelde silah satıyor ya yeni gelenlere, öyle bir iki vukuatı vardı Fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bayan sandım olm şey gibi oldu çok güzel bi travesti gördüm yatağa atana kadar güzel gidiyodu herşey travesti olduğunu bile bilmiyodum son anda anladım olay o hem özel mesaj atmadım ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 azerice silah sdfjksfjk lan kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 o değilde dotada da çok pis üzdüm sizi son anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kermit said: bayan sandım olm şey gibi oldu çok güzel bi travesti gördüm yatağa atana kadar güzel gidiyodu herşey travesti olduğunu bile bilmiyodum son anda anladım olay o hem özel mesaj atmadım ben ona. Bu arada bu son cümleye kadar hepsi yaşanmış olaydır. Dotada anlatmıştı kendisi, ss bulabilirsem koyacağım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 gökalp gülelim mi bu dediğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 yani diyeceğim şudur ki şükrü vardı bi tek çıkmayan emre oğuz ve erkin olmasa o herolarıda ben yönetsem çok pis yargı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Pyro said: kermit said: bayan sandım olm şey gibi oldu çok güzel bi travesti gördüm yatağa atana kadar güzel gidiyodu herşey travesti olduğunu bile bilmiyodum son anda anladım olay o hem özel mesaj atmadım ben ona. Bu arada bu son cümleye kadar hepsi yaşanmış olaydır. Dotada anlatmıştı kendisi, ss bulabilirsem koyacağım birazdan. lan yok öyle bişi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar