Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kutlu mutlu olsun. negzel bugün üniversteliler yoktu metrobüsler bomboştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 okul yok heyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 1919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Kutlu olsun hepimize , daha nice 19 Mayıslara inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 herkesin bayramı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 19 Mayıs kutlu olsun. Arkadaşlarla Anıtkabir'e gidicem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kutlu olsun. eğer bir gün vakit gazetesi iyi birşey, abdurrahman dilipak iyi bir insandır, akli sağlığı yerindedir ve buna rağmen türk milletinin iyiliğini düşünmektedir diyecek olan olursa şununla geliniz; http://www.habervaktim.com/yazar/14270/gemi_nerede_gemi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ulan, öfff neler yazardım şuraya, bu adamları niteleyici de... lan üfff...neyse... Ya var mı cidden paticikte bu adamlara destek veren, hoşgörüyle bakan? Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 olma mı.. vardır elbette.. ah be amca.. ah be... davalık olmayalım şimdi ah be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 fizban said: kutlu olsun. eğer bir gün vakit gazetesi iyi birşey, abdurrahman dilipak iyi bir insandır, akli sağlığı yerindedir ve buna rağmen türk milletinin iyiliğini düşünmektedir diyecek olan olursa şununla geliniz; http://www.habervaktim.com/yazar/14270/gemi_nerede_gemi.html saçmalamış her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Padişahım çok yaşa!!! Ne biçim gazete bu vakit, cinnet geçiricem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Vakit gazetesinin her linkini okuduğumda,yorumları okuduğumda kendimi Galileo gibi hissediyorum,bilmem anlatabildim mi... Hepimizin 19 Mayıs'ı kutlu olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 YKM'de %50 indirim vardı güne özel çok mutluyum saolasın ykm sömürdüm fena bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar