Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk kez UO oynadıınızda başınıza gelenler

Dagger

Öne çıkan mesajlar

NBL da başlamıştım
1 saat kadar nasıl maden kazılcaını anlamaya çalıştım. Sonraki bi saatim ise nası reslenilceini anlamakla geçmişti :)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk Black Thone isimli bir yabanci shard vardi orda baslamistim.tabiki hicbirsey bimiyorum pk lar karsima cikinca
Kal Vas Flam vs vs buyuler atardı vortex atarlardi bende heyecandan birsey yapamazdim ve olurdum.

ne kadar komik geliyor simdi dusununce.
:-)[hline]† Tek Rakibi Kendisi †
ZodyaG Admin
Scripter,Grafiker
ICQ=160053851
Volkan Polat
Sosyal ağlarda paylaş

SNN'de Minoc madende pklar basardı.bende 4 maviyi lootlamıştım -crimlik mi o ne???
şehirde crim crim dolaşmış o zaman ki horselord guilde beni yargılamışlardı 300 gp. para cezası ve itamları geri iade etmiştim
rp olayı iyidi o zaman uo çok iyiydi be

*!ah ba ah* snn o zamanlar pvp serverı değil bir rp severıydı...
şimdi ise nebula geldi ve uo bozuldu...[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
Sosyal ağlarda paylaş

Ah Ah Nie hatırlattınız yaws oı gunleri ozledim keske uo yu hic oynamamıs gibi tkrr o gunlere donsem vede o heyecenları tkrr yasasam nerde o gunler bu gune kadr cok server da oynadım cok server azar azar kastım ama hic birisinde aradıgımı bulamadım malesef ki ama ne yapalım arıorum nbl nbl herkes onda kasıo admlar tam uo nun yayılma zamnında actılar die herkes nbl icin canını verior ben bu gune kadr oynadıklarımın icinde HardGamer ı begendim baskada begenmedim simdi ilk gunumuze donelim

İlk gun dah once imagine-nation die serverda arkadaslar yonuodu bende onları izliodum basladım o ilk charı acarken ole heyecanlandımki anlatamam arkadas skillerimi secti bana dediki adını yaz sonra o giysilerin renklerini secerken ole heyecanlandımki iyi hatırlıorum 7 dkk onunla ugrastım sonra charı actım acınca yine begenmedim yeni actım flm flm uzun seyler bunlar ama simdi yazacaklarımı iyi okumanız dilergi ile hic bir sey bilmiorken ben Newbie Dungeon a gider yanıma 5 ayu alırım sonrada oraya gelenlere daldırırdım sorada lootu bankaya bırakırken birden sehre girer girer girmezde geberirdim:(ama bir turlu de nedn geberdigim anlamazdım admlar ayıya karsı bi, si yapadıklarında belirli bir sure sonra da jail yedim vede yeni acc larla tkrr char actım sonra hg ye basladım orada uo yu tam olarak cozmeye baslar gibi oldum valla hg kadr zevkli sini bulamadım bana ters geln tek sey ise hg deki levl dı adm lv 20 ile gelio lvl 3 kesiodu neyse uo hayatımı anlatmayayım sıra ile ne siz okumaktan bıkın nede ben yazmaktan:utaniem:[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane UO Server'ının ilk haftası, ilk günü müydü hatırlamıyorum ama hala Alkon'un açtığı forumu hatırlıyorum en tepedeydi =)
Başladım oyuna falan mezara gittim dolanırken, yolda da bir sürü beyaz cübbeli adamlar ve OoOooOoOO diye konuşuyorlar baktım ne tatlı kıyafet o ya falan, neyse gittim mezara daldım yaratıklara pat bir koydular ben yerde oldum. You Are Dead. ANA LAN KIYAFETİ GİYDÜM BEN DEE. diye sevindim önce, sonra öldüğüm için öyle olduğunu çaktım :P Şehre gittim diğer ghostların yanına 15-20 kişiyiz ama yani hepimiz ghostuz bilmiyoruz, ne yapsak ne yapsak, aynı anda yeni karakter açtık hepimiz. Tam nubi kadro :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Assassin'le olan ilk günlerimizi hatırlıyorum Ultima'da, Assassin'in karakteri 50 swordsmanship 50 fencing'di, peki neden böyle aldı? Swordsmanship'le iyi kılıç kullanacak, fencing sayesinde de hızlı kullanacaktı. EHuaehuaehuhe, ha bir ara da magery almıştık fantazi hesabına adamın yanına teleport olacaz sonra kılıcı çıkarıp vurucaz falan çok komik ya =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

[!]'den Fire çok iyi adamdı, zamanında pk da değildi Buc's basardık benim nubilik zamanlarımda, sonra PK oldum, GraveDigger'ı bilen bilir, onu alırdık serpent'sda res gate'e, bütün gün tokatlardık, adam 2 günde GM parry olmuştu, res gate devamlı gri adamı healliyor, biz 23796542378954 kişi tecavüz takımı olarak dalıyoruz eheaheah superdi o günler ya, Bombacımülayim tek başına Newbie Center basardı falan. Süper günlerdi harbiden. Benim bu aralar bir sürü işim var ya yeni proje vesaire elana girip oynayamıyorum herkes oradaymış vallahi...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Ben İlk Oynadigimda daha yürümeyi bilmiyodum sonra cafedeki çocuk sağ tiklayarak yürüyebilecegimi söylediginde oradan oraya koşturmuştum char archery Bowcraft ti biriyle taniştim o bana 30 dan fishing kastirmişti sonra onu 90 lamiştim vs vs çok gösel günlerdi ah ahhh len dagger yarin ne giycen lem :P
Sosyal ağlarda paylaş

Euhaha İlk SNN'de oynarken britain de başlamışım.(Tabi oranın Britain olduğunu biliyordum.)Sonra bişi oldu.Etraf gri oldu.Ben hala oynuyordum.Meğerse ölmüşüm.Ama gri olmuşum nedense.O zamanlar Chaos Shrine vardı.Öyle bir yer olduğunu öğrendim.Yardım istedim kimse etmedi.Sonra biri yardım edip beni oraya götürdü.Orada PK lar falan vardı.Orada sürekli Combat oluyordu.Orayı reskill alanına çevirmişlerdi.Sonra Minoc'a gittim.Orada biri beni eğitmişti.İlk koyunlara dalmamı istemişti.Sonra kendimi baya bi geliştirdim.O zamanlar SNN'de Alderia adında bir guild vardı.Oraya üye olmuştum.Guild Master'ın baş muhafızıydım.Ha bu arada Oradaki Nick'im Dark Devil'dı.(Euahaha Şimdi olsa bu nicki hayatta kullanamam... :)) Ahhhh ah ne günlerdi beaaa.[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ilk charım başkasının acc sindeydi adamın şifresini kesip char açtım herifte ben oynadıım zamanlar(1.5 yıl once) quannda gm mage gm poi gm heal gm anat gm eva gm medi fln filan kısaca kraldı sona adam bana acc verdi 5 k para verdi ben adama tapıodum 5 k verdi diye keşke o zamanları yaşıyo olsam o zamanların zevki başkaydı en azından uo bağımlısı değildim[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar kalacam [url wwwkingsofchaos.com/page.php?id=520231]=Saolun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 29 May 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
Euhaha İlk SNN'de oynarken britain de başlamışım.(Tabi oranın Britain olduğunu biliyordum.)Sonra bişi oldu.Etraf gri oldu.Ben hala oynuyordum.Meğerse ölmüşüm.Ama gri olmuşum nedense.O zamanlar Chaos Shrine vardı.Öyle bir yer olduğunu öğrendim.Yardım istedim kimse etmedi.Sonra biri yardım edip beni oraya götürdü.Orada PK lar falan vardı.Orada sürekli Combat oluyordu.Orayı reskill alanına çevirmişlerdi.Sonra Minoc'a gittim.Orada biri beni eğitmişti.İlk koyunlara dalmamı istemişti.Sonra kendimi baya bi geliştirdim.O zamanlar SNN'de Alderia adında bir guild vardı.Oraya üye olmuştum.Guild Master'ın baş muhafızıydım.Ha bu arada Oradaki Nick'im Dark Devil'dı.(Euahaha Şimdi olsa bu nicki hayatta kullanamam... :)) Ahhhh ah ne günlerdi beaaa.[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

LoL şimdi belli oldu neyin nesisin sen de :P
Benim bildiğim SNN'nin en ismini duyurduğu guildler:
BAPH, Alderia, HL, Sinister, Diabolicals, BloodOrcz(eahueh), !(zaten TRK'dan avantajları var ama ossun), Akıncılar (sevmeseydik de bilinirlerdi), DragonSlayerz, daha eminim vardır da alelacele koydum postu, eklesin görenler =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk uo hayatıma nbl'da başladım. O zamanlar Locus-Quann yoktu tabi.. Nebula North vardı.. İnsanların seviyesi çok yüksekti.. Küfür,speed,hack olayları yok denecek kadar azdı..

Neyse gelelim newbilik anımıza; Ben Tekirdağ'da oturuyorum.. UO'yu ilk olarak sürekli gittiğim cafede gördüm.. Arkadaşıma dedim ne güzel bir oyun alalım oynayalım evde.. Ama bir türlü cd'sini bulamadım.. 1 ay fln aradan sonra İstanbul'a gittim sırf uo cd'si aramaya.. Neyse bulduk cd'yi kurduk pc'ye.. Nebula'da ilk gün fisher char açtım.. Brit etrafında bir yerde adam takıldı çukura girdi :) Bir türlü çıkaramadım 1-2 saat uğraştım neredeyse baktım olmuyor.. Açtım yeni char.. Bide balık pişirirken 1 balığa ardında ateşe tıklamaktan bıkmıştım.. 1-2 ay sonra macro olayınıda kavradık..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
SNN de başladım ilk karakterim 50sw 50tamingdi onlanda bitirdim neyse minocda dolasıyorum orclar morclar derken gate buldum giridm ne bileyim millet kaçısıyor tam bir kaos ortamı gerçi daha serverın 2haftasıydı ama bilen bilmeyene dalıyordu yani :) bende kaçışırken yolu kaybettim pklar yarıdm etti filan derken herzamna cıktıgı gibi bir zibidi çıktı kesti :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

The Alter Realmde bashlamishtim. Ve oranin dash hakli pklari kopruyu her zaman basarlardi. (Ozellikle Amy'nin abisi diablo , hugo lags vs vs.) Tabiki ilk olumum orada deildi. Wind tunnellerinde sehire girise yakin alanda bir lich vardi. Tabi ki taliplisi cok olurdu bu lichin. 5-6 tane ard arda kestim toplam 3 k felan oldu. ve kahrolası Lags gorundu. Elindeki gumus kılıçla
işaret ederek, die or die dedi ve oracikta bizi öğleye yetiştirdiler. ::)[hline]I am : ߣøøµ£€€§
Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
Sosyal ağlarda paylaş

O Akıncıların ne kadar çok üyesi vardı.HL kaleyi basarlardı,sel gibi kes kes,sırf sıkıldıkları için giderlerdi.
Benimde ilk anım 1 hafta snn uo dünyası accountumun açılmasını beklemiştim.Açılınca bir camping,bir chef birde archery vermiştim.Ranger olup iz sürecek,ormanda kaybolmuşlara yardım edecektim.İlerlerken yanımdan beyaz cüppeli bir adam göründü,kayboldu.Görünce feci özenmiştim bu kıyafetten bulmam lazım derken Obi Wan Kenobi diye bir pk yanıma geldi ve ekran birden siyahlaştı.Kendime baktığımda cüppeyi giydiğimi görünce sevinmiştim.Sonraları pek sevinmedim tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

Oside bir account aldım. Önce kitapciğa bir göz gezdireyim dedim. Sayfaları hızlı hızlı çeviriyorum he he he diyim geçiyorum. Daha sonra class'lara bakmaya başladım sonra gene canım sıkıldı ve ben bulurum şimdi bişeyler dedim. Patch'lerken gene canım sıkıldı bekledim bekledim bekledim ... daha sonra makineyi açık bırakıp uyudum. Daha sonra gene açtım ultimayi . Account name Şifre tamam . Tamam işte Class ekranı. Şimdi burda istediğim gibi bir karkater yaratayım . Biraz BS verelim Biraz hirsizlik verelim biraz ... Multi Class manyayıyız ya ama illa thief olcak içinde sanırım hiding vermiştim ;). İsminide Golden Anvil Koydum. Yürümeyi öğrenmem sanırım 10 20 dakikamı almıştı. Sol tuşa basarsın gitmez sağa basarsın istediğin yere gitmez. Öle çift tıklarsın olmaz Böle çift tıklarsın olmaz. Bi insan diablo 1 hastası olursa ordaki gibi yürümeye çalışır tabii. Şimdi gidip bir alış veriş yapmaya çalışalım. Öncelikle reyondaki eşyaları almaya çalışırsın. Kutuların içine bakarsın olmaz. Sonunda "Vendor Buy". Bu sinavdanda geçtik. Hadi şimdi bişiler öldürelim. Alırsın eline daggeri. İlk gördüğün kişiye dalarsın. Sonrada Guards Help Criminal! Offff bitti oyun. GAME OVER.
Baktık böle olmayacak bilen birilerini bekle bakalım önce biraz izleyelim. Neyse geldi arkadaş. Sanane diye bir server varmış. Türk serveriymış. Ana haydı ya yaşasın. Neyse girdik. Açalim biz Archer Karkaterimizi. Diablo'da Rouge hastasıyız ya. Az buzda öğrendik. Guard zone dışına çık monsterları öldürmeye çalış Phenix'leri kesiyorum. Off kahretsin gene game over. Yeni karakter aç. Bütün accounttaki 5 slotun hepsinide doldurmuştum. Sonrada 1-2 gün yeni account açılmasını Beklemiştim ve onunkileride doldurmuştum ;).
Sosyal ağlarda paylaş

hehe (:
wala ilk ben bard seçmiştim baktım çantada bi gitar var (: çalmaya aşlıyorum sonra şehir ortasında npc topluuğu vardı ve hepsi I'm Listening diyodu dedim sanırım çok sevdiler müziğimi ama 1 saat sonra anladımki bunlar hewp aynı cümleyi söylüyor[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

Çok keyif aldım anıları okumaktan. Ben de Nebula, Osi, Wild Area yaklaşık ayni zamanlarda başladı. Nbl. çok çabuk baydı. Çoluk çocuk akınına uğradım. Konuşmalar çok rahatsız ediciydi. Hatta Minoc Bank önünde birine selam verince ASL? dedi ki tarifi mümkün değil!!

En keyifli günlerim Wild Area'da geçti. Yaş ortalaması yüksekti. Server yeniydi ve herkes bilmemkaçX büyükusta değildi. İlk char'ım bir tinker dı. Maymuncuk vs yapmayı nebulada öğrenmiştim, çok düşünmedim iş seçerken.

Maden başında çalışırken biri (Krista) bana bir iksir vermişti içince (onu da tarif etti, üstüne çift tıkla dedi) gündüz oluvermişti. Çok etkilenmiştim. Nereden buldun dediğimde "kendim yapıyorum" demişti .WAAOOVV!!

Maden kazarken içeriye birileri girdi, birileri kaçmaya başladı. Kaçayım dedim bende ama baktım ki maden kapısında duvar var!! Sonra dönen bir yaratık girdi içeri, kılıçlı bıçaklı, şakır şakır ses çıkartıyordu. Takip ediyordu beni. Öldüm. Çok kızmıştım, biri hile yaptı demiştim. Kapı kapalıydı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...