soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kendimi gıdıklayınca gıdıklanmam. ama başkası gıdıklarsa gıdıklanırım. sebebini merak ettim de, psikolojik bi şey galiba. fiziksel hiç bi yanı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 beyin gidik merkezlerini iptal ediyor eger kendin yapmaya calisirsan gidiklanmak seye benzer: bir baykus ciglik attigi anda cevredeki fareler vs donup kalir. baykus da kolay kolay yakalayip yer. bundan su dersi almis oluyoruz: gidiklanabilen insan kolay oldurulebilir. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 birisinin beni gıdıklicağını anladığım an gülüp kaçmaya başlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ehehehe ben de kolay öldürülürmüşüz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 napae said: birisinin beni gıdıklicağını anladığım an gülüp kaçmaya başlıyorum ben. ayyy cok seker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquila said: napae said: birisinin beni gıdıklicağını anladığım an gülüp kaçmaya başlıyorum ben. ayyy cok seker. abi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne lutfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aa nazı gıdıklamak denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kermit said: aa nazı gıdıklamak denemek lazım ALIRIM AYAMIN ALTINA. ADAM OL. MÜDÜR DEMEM DALARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 olm gıdıklattırmıyomuş zaten kaçıyomuş gülerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquila said: ne lutfen? yengen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kermit said: olm gıdıklattırmıyomuş zaten kaçıyomuş gülerek kimseye gıdıklattırmaz o. aferin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işte bizde gülerek kaçmasından tahrik oldu sanki değilmi şükrü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ginaly said: aquila said: ne lutfen? yengen abi. eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aquila said: ginaly said: aquila said: ne lutfen? yengen abi. eee? ben senin kız arkadaşına ayy çok şeker diyomuyum? cümle içinde şeker bile kullanamam. anca akşam size gelince yenge bi şeker daha alabilirmiyim derim. o da utana sıkıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ne var lan, seker iste, laf attik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 küp mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kup ama, beyaz olmasin, dogal olanindan, kahverengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 KÜTÜR KÜTÜR YENİR ŞEKERDE HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 şükrü... ne desem bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kadınım geldi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kermit said: KÜTÜR KÜTÜR YENİR ŞEKERDE HA çok yeme şeker. sonra bi gün tüm dişleri eline alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ginaly said: kermit said: KÜTÜR KÜTÜR YENİR ŞEKERDE HA çok yeme şeker. sonra bi gün tüm dişleri eline alırsın. dostum polemik yaratma kız arkadaşına sahip çık sende garip garip şeyler yazmasın aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kermit said: kadınım geldi <3 höst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hahahaha KISKANCSIN SEN KISKANC (kizin onunde olay cikartma bap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar