elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ARDINAL Melon 70 cl (1 Yorum Var) Diğer CARDINAL Ürünleri Stoklarda Yok ayrıca kargoyla yolluyo burası geç gelir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: ARDINAL Melon 70 cl (1 Yorum Var) Diğer CARDINAL Ürünleri Stoklarda Yok ayrıca kargoyla yolluyo burası geç gelir baya aaa gerildim ama şarap ver bişi ver emoysa bira falan ver az ağlat.aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aa görmedim abi sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 1 saatte geliyosa iyi ya güzel bişimiş.ben nasıl bilmiodm bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi keresinde 18 dakka civarı bi sürede getirmişlerdi ağzım açık kaldı bella varsa yoksa cardinal melon malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: bi keresinde 18 dakka civarı bi sürede getirmişlerdi ağzım açık kaldı bella varsa yoksa cardinal melon malesef o kızdan bi cacık olmaz,insan elindekiyle yetinmeyi bilecek arkadaşım ! baaak. ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya yetinir niye yetinmesine ben SÜPRİZLERLE DOLU BİR ERKEĞĞİM BEBEĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dynunın bu topici altlara gömmesine izin vermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 elesso said: bi keresinde 18 dakka civarı bi sürede getirmişlerdi ağzım açık kaldı bella varsa yoksa cardinal melon malesef topiği yukarı çıkaralım.. nası varsa yoksa cardinal melon olur cidden kız için mi çok garip böyle kavun likörü falan olmuyo muymuş vardır öyle bişey kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 evet cidden kız için, ya olmasada olur ama olsa çok güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 robin hood olmadı mı şimdi? ne zaman geliyo kız? iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 robin hood bar olduğu için şişe istemek saçma kaçar biraz varsada açılmamış şişeleri falan yoktur muhtemelen. yarına lazımdı, yalan oldu gibi. saolun yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hayır hayır şişeyle satıyolardı çok iyi hatırlıyorum şişesi 25 miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hadi ya, yarın sabahtan bi telefon ediyim sorıyım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aa çok mantıklı! telefon hiç aklıma gelmemişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kızları cardinal melondan önce pratik zekamla tavlıyorum zaten ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hahah aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ee tavladın mı kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sence :p ? cardinal melonun eksikliği bi sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 gerçi olsa daha kalıcı, güzel bişeyler olabilirdi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne olabilirdi mesela? yani ne gibi bi aktivite? olanların dışında? hayal dünyam küçük biraz aydınlatırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 daha romantik bi ortam sağlanırdı, ben tek başıma içmek zorunda kalmazdım vs... karşındaki ayık olunca içmek çok sıkıcı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Niye içtin o zaman xD , yeni bir kokteyl icad etseydin orda, ahanda tekila diye şişeyi koysaydın ne bileyim bir mojito yapsaydın şu sıcak günlerde. Hani hepsine ıgh mıgh ediyorsa Ersin'i çağırsaydın iki dans figürü gösterseydi kız zaten sarhoş olurdu asdafas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 smash said: hayır hayır şişeyle satıyolardı çok iyi hatırlıyorum şişesi 25 miydi neydi oha kesin sahtedir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 içceğine elini yıkasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar