EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Aldıım bi ders için presentation yapmam lazım depremler hakkında. İngilizce olcak. Daha önce yapmış olan falan varsa çarpiim diyorum hehe. Bana ulaşın :P konuyuda buraya açtım ama yanlışsa taşınır artık pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 oha EagleEye internete girmiş :D forumlardan birisi depremler konusunda bilgiliydi diye hatırlıyorum (jeoloji mi ne okuyordu). Sanki Fistan veya zgrw gibi geliyor ama yanlış hatırlıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 http://science.pppst.com/earthquakes.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu ne için gerekli, ne kadar detaylı olacak bi de? bastiçe önce levha tektoniğinden bahset, sonra deprem türleri, dalgalar (P, S, L, R falan) epicenter kavramını vurgula işte cetvelleri var onları söle. ama neyi depremin.. daha teknik bina ile ilgili bişilerse bi şekilde yardım ederim. deprem kaydı indirmek vs istersen PEER diye arat oradan indirebilirsin vs. vs. aslında hazır löp bişiler istemesen daha derin bi sürü çalışma var. bakardım biraz.. ha bi de du lan bi de eğitime taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar