engineered Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Wotlk ilk çıktığında 1-2 ay takılıp daha sonra bırakmıştım. hadi dedim askere kadar açayım arada takılırım. yaklaşık bi 800-900 mb lık patch indirdim sanırım 3.1.0 e geçiş içindi. sorunum ise oyunda karakterlerde kol,yüz vb.. çıkmaması. aynı zamanda bu sorun karakter ekranında da var. daha önce böyle bir problemim yoktu wow başladığından beri ara ara oynarım. sanırım patchle alakalı diye düşündüm. varmı bir çözüm önerisi olan. (wtf,cache,interface klasörlerini silerek denedim, olmadı..) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Haha ilk kez böyle birşeye tanık oldum. Çok iyiymiş. Oyunu repair etmeyi dene. Bir de options'ta yeni bir texture seçeneği var. Karakterlerin texture detaylarını arttırıyor. Onu kapatmayı dene. 3.1 patch'iyle o gelmişti en büyük görsel yenilik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Repair dene yemesse ekran kartı sürücülerini güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 repair yaptım. ekran kartının driverını sildim. daha sonra güncel olduğuna inandığım bir versiyonunu çektim ve yükledim sorun çözüldü. tavsiyeleriniz için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar