bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Selam, Dun aksam AV'nin spastik supportunun 4 gun gecikmeli yardimiyla oyunu alabildim. Daha oyun hakkinda iyi veya kotu yorum yapmaktan cok uzagim ama bana UO gunlerini hatirlatiyor, o yuzden su an durumdan hosnutum. Sanirim bizde pati tayfasi olarak 4-5 kisi variz.. Merak ettim, eskiden britte yaptigimiz gibi birbirimizi dovup heallesek skill kasmak icin yararli olmaz mi? Yoksa PVE daha mi etkili oluyor? Ayrica PVE'de gank yenmiyor mu zirt mirt? Sayet beni goblinidir, orcudur elden gecirmeyen kalmadi :p Neyse olay PVE'sede eglenceli olur beraber biraz farm yapariz.. Fena newbie'im, tek kastigim sey mining o da daha 40'lara geliyor, siz artik daha deneyimliler olarak bir etkilesim yaratirsaniz katilmak isterim, sayet bu skiller kasilmali, dummy'e cevirdiler :p p.s son gunlerde ping durumuz nedir? 150-200 arasi bence cok fena, boyle buyu ok atilmaz :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Serverın çoğunluğu North American oyuncu ve 200+ pinge sahip oluyor genelde ben ve reogmar 78-120 civarı takılıyoruz. Skill kasmak içinde ya mob kullanıyorsun ya vur parry heal gibi bir macro felan ayarlayabiliorsun yada clanların player şehirlerinde zombie wall unu kullanıyorsun(afk tipler yada block macrocular oluyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 dark macro programi olarak ne kullaniyorsun? Oyun icinde makro destegi yok degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oyun içinde macro desteği yok. Ben ACTools denen bir programı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 makroman denedim ben calismiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Geçmiş ola şehrinizi aldı Goonlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Evet bizimkiler yeni sehir almislar colun ortasinda bir yerlerde oraya tasiniyolar*... Tam olarak "bizimkiler" degil tabii bi de orasi var, sayet hicbir bagliligim veya yararim yok alliance'a :p oyle random olarak girdim, onlar beni kullaniyor ben onlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 rubaiyatta ve şehrin adı ymenmenekse koparım. Biz siegeleyip DUSK'dan aldık sonra sattık onlarda size satmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 rubaiyatta olmasi gerek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Longtusk Edge'e gittim 45 dk falan yuzup, tam farma basladim.. 2 tane *dusman* clan lideri geldi adaya.. solo game sucks.. zor recalladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Solo zor ama bir noktadan sonra daha kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Keske oyundaki AI duzgun olsaydi ya, su an inanilmaz rahatsiz edici.. tamam pvp oyunu da sonucta skill kasmak icin yine mahkumsun moblara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sabah 6 da outdoor pvpde kac ok aticaksinda kac skill alicaksin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Valla bizim şehirlerimizde playerlar charlarını afk bırakıyor yada block/parry macrosuna bırakıyor yeni başlayanlar skill kassın diye sizi bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 D@rkwish said: Valla bizim şehirlerimizde playerlar charlarını afk bırakıyor yada block/parry macrosuna bırakıyor yeni başlayanlar skill kassın diye sizi bilmem :) kanimca otistik AI pve'sinden daha kotu bir sey varsa o da budur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bingildak said: Longtusk Edge'e gittim 45 dk falan yuzup, tam farma basladim.. 2 tane *dusman* clan lideri geldi adaya.. solo game sucks.. zor recalladim.. 45 dakika mı yüzdün 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet lol.. Oyunda yeni oldugunuz zaman mount ucreti haliyle cok koyuyor, ondan mount kullanmiyorum... Ayrica oyunda "swim" skilli var, haliyle 50- oldugu icin cok uzun suruyor yuzerek bir yerden yere gitmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar