Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 En az 1 2 ay süren çile devrem başladı sonunda. Geçen yıl aldığım aerius adlı ilaç etki etmemeye başladı. Sabahtan beri 35 40 kere hapşurdum rahat ve boynum sırtım çürüdü direk hapşurmaktan. Var mıdır aeriusdan daha etkili bir ilaç piyasada ? Mümkünse hap vs şeklinde olsun, spreylerden istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha araştırdım da, benim sorunum da buymuş lan :( 2-3 haftadır aynı belirtiler var başımda öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 daha etkili olmasına gerek yok, bir ilacı sürekli kullanmak iyi birşey değil etkisini yitiriyor. başka bir ilaç *aynı etkide* iyi gelicektir kanımca ama yinede bi doktora git tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 geçmiş olsun hacılar. çok kötü bişey ya. ben de tr ye gidince oluom bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zyrtec e benzer ismi olan bir antihistaminik vardı. daha etkilidir aerius tan. aerius claritine le aynı etken maddeye sahip deil miydi ztn hafif birseydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zyrtec kullanırdım ben işe yarardı gayet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 çok fena bişey lan bu. sabah yaklaşık 35 kere hapşurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bak Eczanede 1,5 liraya temin edebilceğin AVIL diyorum başka birşey demiyorum... AYnı şikayetteydim ama K.O. oldu allerji ilacı içince... PS: İlaci içince sende K.O. oluyosun... 1 saat max sonrası uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zyrtec iyidir ama çok uyku yapıyor. normalde 6-8 saay uyuyan biriyim, ilacı aldıktan sonra 12 ye kadar çıkıyor bu süre. burun spreyi deneyebilirsin ilaç yerine, 3-4 saate bir sıkıyorsun idare ediyorsun. ben burnil tarzı birşey kullanıyordum çok kötü olduğumda. bu spreylerin tek kötü yanıda uzun süreli kullanamıyorsun. en iyisi bir doktora git o senin bünyene göre en iyi ilacı vericektir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zyrtec bünyeye göre etki eder, bana çok uyku yapmazdı. aerius tan cok yapacagı kesin de, atharax (?) isimli şurubun yanında zyrtec hic birseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 off atarax çok kötüydü ewt, gerçekten tedavimi ediyordu yoksa hiçbirşey hissedemicek kadar sersemletiyormuydu bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 atarax uyku ilacı değil mi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 "xyzal" kullanıyorum ben alerji için. baya iyi etki gösteriyor. bu sabah çok kötüydüm, içtim bir tane geri kalan zamanda oldukça iyiydim. gece yeterince uyumamama rağmen gün boyunca uyku problemi çekmedim. eskiden kullandığım antihistaminikler çok uyku getiriyordu, bunda öyle birşey yaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fexadyne diye bişey aldım başımı ağrıttı bu da + uyku max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yalnız herkes farklı bir ilaç adı söylemiş.. :) bende de var son günlerde bu lanet olay, hangisini tavsiye edersiniz? cleritine + nasacort denedim, daha çok hapşırdım. daha ciddi bir şey lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bugün derste arka arkaya 6-7 kere hapşırdım.bende mi nezle olcam ?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 su falan icmeyin, denedim simdi hapsurinca bi kac kere, olmayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar