Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümcül Dialoglar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle bir topic daha önce varmıydı bilemiyorum. Bir kaç arama denememden sonra olmadığı kanısına vardım. Bu nedenlede bu konuyu açmayı uygun gördüm.

Herkez başından geçen, tanık olduğu yada biryerlerden öğrendiği komik, acayip fp dialoglarını bu konuya eklerse bakıp bakıp güleceğimiz bir arşiv elde etmiş oluruz.

İlk dialog benden olsun :

Ankarada bir convention düzenlenmiştir. Convention salano küçük olduğundan masalar birbirine çok yakındır. Salonun tam ortasında ki masada ise bir FR oyunu oynanmaktadır. Oyuncular Elminister'ın peşinde cehenneme giderler. Cehennem de karşılaştıkları bir adamdan bilgi almakta olan grup elemanlarından biri, saflık düzeyini 1000lerce kere aşıp dm e şu sözleri söylemiştir: "Adama detect evil atıyorum"
Salonun tam ortasında ki masadan tam bu ses yükselmeden bir saniye önce ortama silence büyüsü atılmış gibi herkes susmuştur ve çocuğun sesi salonda yankılanır. Birden dönüp herkes çocuğa bakar. DM dahil tüm salonun ağzı açık kalmıştır. Ve en sonunda dm zar zor şunları söyler: "Abi kusura bakma ama öldün, üzgünüm yapacak hiçbirşey yok."

(konuyu açmak bone un gazebo konusunu görünce aklıma geldi, bunuda belirteyim.)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
ya yaıldım laa allah razı olsun[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...