Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yeni kesfim :P http://en.dragonica.gpotato.eu/ side scroller mmo , maple quest e benziyor ama 3d daha guzel geldi bana.. idare edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oyun skill based bu arada :) full el goz klavye becerisi istiyor yillardir skill based oyun isteyenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Banamı oyle geliyo yoksa çocuk oyunumu bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bana da öyle geldi de,anasayfasında şu anketi görünce iyi emin oldum fds http://img299.imageshack.us/img299/1548/pollk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Surada görünce yükledim, şuanda oynuyorum gayette begenedim. Bence çocu koyunu falan degil. çÖte yandan vakti zamanında paticikte maple story ye falanda çocuk oyunu demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahdsfdad maple story oynamıştım ben ilk çıktıında :D skill sistemi başarılı mı bunun,bi de crafting filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi deneyin yahu eglenceli iste.. skill based diyom size :) oole 12345 ile degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Abi senin durum vahim ya. Hergün yeni bir MMO ile geliyorsun. Allah gönlüne göre verir inşallah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 sizlere hizmet icin variz pati olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 closed beta herkese açılmamış mıydı ya :S edit: hah neyse çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hahaha çaresizlik ^^ neyse güzel ama haberimiz oluo potansiyel mmolardan sayenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Armentum said: Surada görünce yükledim, şuanda oynuyorum gayette begenedim. Bence çocu koyunu falan degil. çÖte yandan vakti zamanında paticikte maple story ye falanda çocuk oyunu demişlerdi. olm maple story zaten cocuk oyunu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 10 dakka dayanamadım ben valla.mapple story'nin 3D'si ve içinde daha çok mario bros unsuru olanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yahu dunyanin en guzel oyunu demedik zaten :) bakin boyle de bir oyun var seklinde algilayiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kanuni eve online i denemeni oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 2004 den beridir accountum var zaten eve de... 10 ay kadar oynadim sonrasinda ara ara gene geri gelerek oynamisligim var.. nefis bir oyun ama su anda canim cekmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar