Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev icinde kedi pireleri, halilardan ziplayan manyaklar / Delircem!

Draven

Öne çıkan mesajlar

Yaz yavas yavas geliyor, havalar sicakliyince noluyor bilmiyorum ama bizim kedinin pireleri resmen halilarda yasiyor, ayagima zipliyor, bir bakiyorum 5 tane dolaniyor ayagimda, acaip sinir bozucu ve rahatsiz edici birsey.

Supurge makinesini denedim ama kisa bir sure sonra geri geliyorlar, kedi pire ilacini (spray) onu siktim ama ama oda ise yaramiyor.

Yakinda delircem, basina ayni olay gelmis olan varsa ne yapmam gerekiyor bilen varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben geliyim:P

Pire tozları oldukca etkilidir
kedinin tüylerine sür sonra halılara biraz serpiştir
birkaç gün terlikle dolaş evde zehirlenme deriden[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

düzenli yıkamak diyeceğim ama etkili olur mu bilemem..
Birde kedilerin suyu sevmediği olayı var tabii ki..
Hatırladığım kadarı ile pireler,kirli bölgeleri severler(miydi)?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bizim evde de olmuştu, üstelik benim kedim bile yok (var da benle diil annemle yaşıyor), giriş katı olduğumuz için bahçedeki kedilerin pireleri, mevsim dönerken soğuğu görünce içeri doluştular, sonra sanırım geberip gittiler :/

evet, yanlış hatırlamıyorsam benim kurtuluşum geberip gitmeleri suretiyle oldu, ama benim bildiğim raid'in piresavar'ı var, o işe yaramazsa ne yarar bilmiyorum ki. pire tozu? o da olmadı ilaçlama şirketi?

geçmiş olsun, çok beter bişey valla...
Sosyal ağlarda paylaş

chemical x halfmumi yaparsam belki ise yarar.

benim kedi nefret ediyor sudan ama yikamayi becerebiliyorum bi sekilde, daha sik yikamaya basliyim bide surekli ilaclama yapicam, haftata bir yetmiyor gordugum kadari.

pireler kirli yerlere geliyor haklisin ama ev temiz yani anlamadim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

kedi yıkanmaz be güzelim. gerçi ben de benim haydutu yıkamıştım, çünkü yavruyken bulduğumda çok pireliydi, cımbızla el kadar yavrudan70e yakın pire almıştım birer birer.
ama bakınız, haydut manyak oldu, sağa sola saldırıyo şimdi :PP

evdekiler için ilaçlama filan yaparsın ama hayvancık için tek önerim şudur:
veterinerlerde bi damla gibi bi ilaç var, hayvanın ensesine damlatıyolar ve onun konusu (biz insanlar alamıyoz) kaçırıyor pireleri. onu tavsiye ederim, benim köpeğimde işe yaramıştı.

diğer yandan, o kokudan kaçan pireler, direkt yere inecekler herhalde, o arada onları da bi şekil imha etmek lazım, aksi takdirde, koku geçince yine tırmanırlar kediciğe :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 31 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 31 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
1.pencereyi aç
2.kediyi pencereden salla

kurtuldun bile. bazen pratik düşünmek lazım

her insanin zaman zaman mal olma hakki var tabii

muhahha bayaa özlü bi söz olmuş ya :)
ehue

ya al damlayı yada pire tasmasını tak kediye
pireler kediden inince patlat hepsini bi ilaçlama şirketiyle ( bu en acil durum için tabi :))[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

yok unitynin dediği gibin, kedi piresi insana geçmez cidden :) bizzat test ettim onayladım kendim zamanında,.

kedimde pire varken eskiden, koluma falan zıplardı arada, ööle boş boş "alal bu neki?" şeklinde bakınıp geri kediye geri dönerdi hep.

- ayrıca kedi üstünde pire avlarken, küçük olanları sallayın büyükler vardır onlar dişidir yakalaması görmesi çok daha kolaydır, dişi kalmayınca erkekler bir süre sonra abaza kalıp telef olurlar :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Pireyi bir kere kaptımı öyle sprey sıkmakla bitmiyor valla öyle bir yumurtluyorlarki. Öyle spreyle olmaz veterinere gidip onun tavsiyesinde bir ilaç kullanmak lazım bizim 1-2 senelik pire derdimiz veteriner verdiği bir ilacı sadece bir kere kullanmakla bitti anında.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bende kopek vardı, neyse işte eger hayvanı ve halıyı yıkarsan kurtulamazsın cunku pielerin mumurtaları durur... onun ozel bi tozu mu kremi mi spreyi mi ne vardır, ortalıgı kasıp kavuruyodu onu kullan... hiç çekemezsen kestir tuylerini kedinin çıksın cıbıl cıbıl pireler hepsini teker teker sinek ilacı + çakmak = FlameThrower denklemi ile erit...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bız kople evı ılaclamıstık evı kene sarmsıtı bızım kopek yuzunden
kopek ıcınde cok etkılı ılaclar aldık oyle gectı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Yannız genede pireyi veterinerlerin verdiği ilaçlardan başka yöntemlerle engellemeye çalışırsanız bi boha yaramaz ayrıca kediniz hırpalanır:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...