Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Yaz yavas yavas geliyor, havalar sicakliyince noluyor bilmiyorum ama bizim kedinin pireleri resmen halilarda yasiyor, ayagima zipliyor, bir bakiyorum 5 tane dolaniyor ayagimda, acaip sinir bozucu ve rahatsiz edici birsey. Supurge makinesini denedim ama kisa bir sure sonra geri geliyorlar, kedi pire ilacini (spray) onu siktim ama ama oda ise yaramiyor. Yakinda delircem, basina ayni olay gelmis olan varsa ne yapmam gerekiyor bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 1.pencereyi aç 2.kediyi pencereden salla kurtuldun bile. bazen pratik düşünmek lazım[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 garbage a cevirme burayi, geyik konu degil ciddi birsey yazmicaksan yazma millet hazirda bekliyo ya allahim [Bu mesaj Draven tarafından 31 Mayıs 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Pireli Ev. Elbette kötü bi durumdur. Kimyasal sprey yada ilaçlardan deneyebilrirsin işte işe yaramyıorsa Bu durumu başına gelen birini bulman gerekir önce. Ama harbi çok rahatsız edicidir düşnebiliyorum.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ben geliyim:P Pire tozları oldukca etkilidir kedinin tüylerine sür sonra halılara biraz serpiştir birkaç gün terlikle dolaş evde zehirlenme deriden[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 düzenli yıkamak diyeceğim ama etkili olur mu bilemem.. Birde kedilerin suyu sevmediği olayı var tabii ki.. Hatırladığım kadarı ile pireler,kirli bölgeleri severler(miydi)?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bir Gün Sabah Al Eline Şu Sprey halindeki Haşere Vs. Öldüren Zehiri Sık Her Yere , Kapılar Pencereler Kapalı Olsun Ama. Akşam Ewe Gel Aç Her Tarafı. Gitmezse Başka Birinden Yardım İste =) Bu Arada Kediyide Bir Veterinere Götürde O Yıkasın. Sen Elleşme =)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 geçen sene bizim evde de olmuştu, üstelik benim kedim bile yok (var da benle diil annemle yaşıyor), giriş katı olduğumuz için bahçedeki kedilerin pireleri, mevsim dönerken soğuğu görünce içeri doluştular, sonra sanırım geberip gittiler :/ evet, yanlış hatırlamıyorsam benim kurtuluşum geberip gitmeleri suretiyle oldu, ama benim bildiğim raid'in piresavar'ı var, o işe yaramazsa ne yarar bilmiyorum ki. pire tozu? o da olmadı ilaçlama şirketi? geçmiş olsun, çok beter bişey valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 chemical x halfmumi yaparsam belki ise yarar. benim kedi nefret ediyor sudan ama yikamayi becerebiliyorum bi sekilde, daha sik yikamaya basliyim bide surekli ilaclama yapicam, haftata bir yetmiyor gordugum kadari. pireler kirli yerlere geliyor haklisin ama ev temiz yani anlamadim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kedi yıkanmaz be güzelim. gerçi ben de benim haydutu yıkamıştım, çünkü yavruyken bulduğumda çok pireliydi, cımbızla el kadar yavrudan70e yakın pire almıştım birer birer. ama bakınız, haydut manyak oldu, sağa sola saldırıyo şimdi :PP evdekiler için ilaçlama filan yaparsın ama hayvancık için tek önerim şudur: veterinerlerde bi damla gibi bi ilaç var, hayvanın ensesine damlatıyolar ve onun konusu (biz insanlar alamıyoz) kaçırıyor pireleri. onu tavsiye ederim, benim köpeğimde işe yaramıştı. diğer yandan, o kokudan kaçan pireler, direkt yere inecekler herhalde, o arada onları da bi şekil imha etmek lazım, aksi takdirde, koku geçince yine tırmanırlar kediciğe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kedide pire tasmasi vardi, ama bizimkide surekli cikiyo bahceye, annemde geceleri disarda birakmak istemiyor, o yuzden bi dongu icesindeyim. damla olayini bilmiyordum ondan kesin bulayim, hali kenarlarindada damlatirim icabinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 kimsayal içeriğinede bak aman damlatırken :) Sonra halının rengini kaçırma yada vücuda bir zahiyat verme gibi bir şeyler neyin yapmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 pire tasmasi enseye damlatilan ilac hepsi icabina bakar kedideki pirelerin. bi de kedi piresi insana sirayet etmiyor gonlun rahat olsun. zaten her bahceden geliste takican pire tasmasini. bi de yikama yikamanin pireye faydasi olmaz hem kediye hem sana zahmet.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: elma, 31 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: 1.pencereyi aç 2.kediyi pencereden salla kurtuldun bile. bazen pratik düşünmek lazım her insanin zaman zaman mal olma hakki var tabii[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kediler 4 ayak üstüne düşer birşey olmaz. Ama gelip tırnaklarını gözüne soktuğunda görüşürsünüz.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: unity100, 31 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki: said: elma, 31 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: 1.pencereyi aç 2.kediyi pencereden salla kurtuldun bile. bazen pratik düşünmek lazım her insanin zaman zaman mal olma hakki var tabii muhahha bayaa özlü bi söz olmuş ya :) ehue ya al damlayı yada pire tasmasını tak kediye pireler kediden inince patlat hepsini bi ilaçlama şirketiyle ( bu en acil durum için tabi :))[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yok unitynin dediği gibin, kedi piresi insana geçmez cidden :) bizzat test ettim onayladım kendim zamanında,. kedimde pire varken eskiden, koluma falan zıplardı arada, ööle boş boş "alal bu neki?" şeklinde bakınıp geri kediye geri dönerdi hep. - ayrıca kedi üstünde pire avlarken, küçük olanları sallayın büyükler vardır onlar dişidir yakalaması görmesi çok daha kolaydır, dişi kalmayınca erkekler bir süre sonra abaza kalıp telef olurlar :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Pireyi bir kere kaptımı öyle sprey sıkmakla bitmiyor valla öyle bir yumurtluyorlarki. Öyle spreyle olmaz veterinere gidip onun tavsiyesinde bir ilaç kullanmak lazım bizim 1-2 senelik pire derdimiz veteriner verdiği bir ilacı sadece bir kere kullanmakla bitti anında.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bende kopek vardı, neyse işte eger hayvanı ve halıyı yıkarsan kurtulamazsın cunku pielerin mumurtaları durur... onun ozel bi tozu mu kremi mi spreyi mi ne vardır, ortalıgı kasıp kavuruyodu onu kullan... hiç çekemezsen kestir tuylerini kedinin çıksın cıbıl cıbıl pireler hepsini teker teker sinek ilacı + çakmak = FlameThrower denklemi ile erit...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bız kople evı ılaclamıstık evı kene sarmsıtı bızım kopek yuzunden kopek ıcınde cok etkılı ılaclar aldık oyle gectı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 flamethrower denklemi kediyi kizartir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Yannız genede pireyi veterinerlerin verdiği ilaçlardan başka yöntemlerle engellemeye çalışırsanız bi boha yaramaz ayrıca kediniz hırpalanır:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bız tarım ılacları ıle getırdık oyle hasare ılacları ıle degıl gecıyor yanı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yahu sadece pire tasmasi. boyun bolgesini sever pireler oraya yerlesir. ilgi bolgede mortal ajan oldugu zaman tasma gibi, sirayla, zamanla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla bizim köpekte hiç olmadı ama pire tasmaları var çok işe yarıyorlar...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar