ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Sevgili Sina, Öncelikle çabalarından dolayı seni yürekten kutladığımı belitmek isterim. Çoğu bilim adamında olduğu gibi senin de yüksek miktarda self-achievement hevesin, hatrı sayılır düzeyde kendini ispat çaban var. Bu ihtiyaçlarını tatmin etmek doğrultusunda sahip olduğun tek abundant factor olan bilimi kullanmaya çalışman çok zekice. Fakat bilimi kullanabilmen için karşısında bilimsizlik, yahut bilmden bağımsız bir faktör olması lazım. Ben bilimin ya da senin anti-tezin değilim Sina. Ben süper chickmagnetim. Ben awesome'ım. Beni bilimle yıkamazsın, ayıramazsın. Eğer onların kılına zarar gelirse, ömründe karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, gözümü kırpmadan çeker vururum seni anlıyor musun. Vururum ve dönüp arkama bakmam bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kızın güldüü şey güzel ama... bende deli gibi güldüm ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: Ben bilimin ya da senin anti-tezin değilim Sina. Ben süper chickmagnetim. Ben awesome'ım. Beni bilimle yıkamazsın, ayıramazsın. Eğer onların kılına zarar gelirse, ömründe karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, gözümü kırpmadan çeker vururum seni anlıyor musun. Vururum ve dönüp arkama bakmam bile... manyetik dipol gibi adamsın ginaly seni ikiye ayırsam bile senden iki tane yaratmış olurum en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ah çocuk ah. hala teknik terim, hala bilimle karı kaldırma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ya da alternatif tepki: OHA MANYETİK MONOPOL'Ü BULDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: ah çocuk ah. hala teknik terim, hala bilimle karı kaldırma çabaları. hepimiz bir ananın evladıyız utku sen grafiklerle, ben bilimle, fede tırıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fede tırıyla ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tıra 40 karı sığdırabiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fede çok manita kaldırır o tırla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 teoride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lan hakkaten tırla mı hatırlıyosunuz beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 allah belanız versin ya. bırakyorum patiyi. yeni başlangıç yapıcam başka yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 TIR VE SAHİLE VURMUŞ BALIK OLARAK HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: fede tırıyla ne lan ahaha şimdi albümüde arayıp bulamıyacam ama fedenin yakından ve uzaktan bir 10/10luk şapkalı gözlüklü sylvester stallone tırcı fotoğrafı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kermit said: TIR VE SAHİLE VURMUŞ BALIK OLARAK HAHAHAHAH ağızını topla lan adam gibi konuş sensin sahile vurmuş balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fede said: allah belanız versin ya. bırakyorum patiyi. yeni başlangıç yapıcam başka yerde niye lan mükemmel bir fotoğraftı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: ginaly said: fede tırıyla ne lan ahaha şimdi albümüde arayıp bulamıyacam ama fedenin yakından ve uzaktan bir 10/10luk şapkalı gözlüklü sylvester stallone tırcı fotoğrafı vardı oha lan onu mu hatırlıyonuz ahah. selamoğlu nakliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha öyle bi foto yok lan ayrı ayır gözlüklü şapkalı tırlı var. adam hayal dünyasında birleştirmiş. ne düşünüyon lan benim hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ginaly said: kermit said: TIR VE SAHİLE VURMUŞ BALIK OLARAK HAHAHAHAH ağızını topla lan adam gibi konuş sensin sahile vurmuş balık seninde burdan ağzına sıçrarım bak çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 beynimde yer tutmasın fazla diye ziplerken hata olmuş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 fatih sinanın düşlerinde hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/adsad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar