Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mutlu olmanızı istemiştim oysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 sağol Allah razı olsun . el öpenlerin çok olsun. 14 şubatın yalnz geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 teşekkür ederiz. hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 cola turca reklamı oldu .napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kiz buna guluyor: http://www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 saol. evet. gülelim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 böyle gülsek olmuyo mu http://www.youtube.com/watch?v=vqs-LXdgt1o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ana lan ben kızı yeni izledim. şu kız allami cihan olsa alıp evime sokmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 oha kümes gibi gülüyo dayanamadım kapadım. edit: kümes gibi gülen kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Anubisath said: böyle gülsek olmuyo mu http://www.youtube.com/watch?v=vqs-LXdgt1o offf sivri sinek vızıldaması ve bebek çığlığının birleşimi, iğrenç. ayrıca kız da yeah yeah diye gülüyor sanki sdfjkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kız çakmaktaşlardaki barney gibi gülüyo ya,nyah nyah yıhyıhyıh gülüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bugün sabahtan beri gülüp duruyorum tüm modaya rezil oldum.yeterince güldm bence 1 aylık falan =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Osuruğun aklı yok ki. Bunu sıfır akıl olarak alırsak, Osuruk kadar aklı yoksa demek ki ya pozitif aklı var ya da negatif aklı var. Negatif akıl tanımlı olmadığı için demek ki pozitif aklı var. Dolayısıyla osuruğa gülen kişinin akıl düzeyi hakkında pek bir bilgi edinmiş olmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu laf da böylece GG oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ayrıca burdan yola çıkarak p->q ise q'->p' dolayısıyla osuruk kadar aklı olanlar osuruğa gülmezler. Dolayısıyla osuruğa gülmüyorsanız osuruk kadar aklınız olma ihtimali var (kesin değil tabi zira yukardaki önerme her osuruğa gülmeyenin osuruk kadar aklı olacağını söylemiyor dikkatli okuyun böyle geldiyse). Ama osuruğa gülerek bu ihtimalden kurtulmuş oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bir allahın kulu çıkıp ne saçmalıyosun demeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kendi pisliğinde boğulmanı bekledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ne diyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yoo bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ardeth said: Osuruğun aklı yok ki. Bunu sıfır akıl olarak alırsak, Osuruk kadar aklı yoksa demek ki ya pozitif aklı var ya da negatif aklı var. Negatif akıl tanımlı olmadığı için demek ki pozitif aklı var. Dolayısıyla osuruğa gülen kişinin akıl düzeyi hakkında pek bir bilgi edinmiş olmuyoruz. o laftaki osuruk bi varlık olarak değil "boyut" anlamında sevgili ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 hay cado ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 lan niye herkes araya giriyo qouteden nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar