Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 birkaçgündür yabancı kanallarda bu filmin reklamını gördüm. Tom Sawyerdan tutun Mr. Hyde'a kadar birçok ünlü erkek bu filmde. Hatta aktörlerden biri Sean Connery. Vampirler felan var sanırım ama filmin ana konseptini anlamadım. İlk görünce Underground için bir başka trailer zannetmiştim. İlginç film, bildiklerinizi buraya yazarsanız sevinirim.. http://us.imdb.com/title/tt0311429/[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Tom Sawyer? şu kitabını ortaokulda okudugumuz eleman mı var film de?[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 inanmassın ama adam orda tabanca kullanan bir delikanlı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 quartermaine (biri bu adamın olayını anlatabilir mi?) Dorian Grey (ölümsüz) tom sawyer (ajan olmuş velet :) ) görünmez adam dr. jeykill (ve dolayısıyla mr. hyde) bi fanfir kaptan nemo (tabii ki natilusla beraber :) )[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Dorian Gray Dr. Jekyll ve Nautilus Grudge nooldu dilin dolaşmış?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 zamanında bi yazı vardı buralarda horaşa-sama. bi ampul takmak için kaç paticik gerekir miydi neydi? ;) ps: vampiri unutmuşsun :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 03 October 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 fanfir vampir miydi.. ee farketmemişim. o yazıyı da ben yollamıştım zati... iğrençsin tiskiniyorum senden...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ben de... bazen... yani kendimden... :-p bu arada bikaç yorum okudum filmle ilgili. pek de iyi şeyler söylememişler. "the league is neither gentle nor extraordinary" diyolar :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ortada dolaşan geyiği anlamadım o yüzden boş boş dolaşıyorum ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 film pek iyi değil diye duydum zaten çekimler sırasında filmdeki bir sette yangın çıkmış bunun üzerine yönetmen sert davranmaya başlamış oyunculara karşı sean connery de istemeye istemeye oynamış vs iyi eleştiriler almadı film amerikada ona göre bilesiniz[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yani bukadar dandik olur bi film o parayı bana verseler ben ühü neler yapmazdım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 pek hoş, hipodrom kadar gemi bnm zor yüzeceğim venedik kanallarında turistik gezi yapar gibi dolaşıo[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Dorian gray haric oyuncluk olmayan, dandik bir senaryo, bir cuval mantik hatasi dolu film.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 gitmedim, filmin adini her gordugumde jorrorz, roxxorz gibi kelimeler kullanasim geliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 güneşli havada şemsiye ile çıkan vampir..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: OutTrader, 18 January 2004 17:40 tarihinde demiş ki: güneşli havada şemsiye ile çıkan vampir.. ohoehohuheuhoee demek boyle...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 aslında izlemek lazim filmi özellikle vampirin kan içtikten sonra tuylerine süt bulaşmiş kedi edasıyle yalanmasi sahnesini izlemeden "vampir konseptinin içine nasıl edilir" olayi anlaşılamaz. özel efektler fln müthiş ama karanlık çekimlerden dolayi pek anlaşılmıyo daha doğrusu hiç anlaşılmıo! arka plana yapiştirilmiş "old london" posterine insan biraz ozenirde 3d gibi gözükür dimi bariz poster yani! paristin içine nautilus mudur nedir o koskoca gemiyi nerden nasıl soktular onuda pek anlamadim portatif fln mi? çok eglendik izlerken çoook![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 muthis sacma bir yerden konuya ornek veriyorsun. bunu biz bir kere daha tartismistik, ve inatla bir arpa boyu yol gidememistik uzlasma konusunda. tekrar baslamanin bir anlami yok sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben filmin kendi içersinde tutarli olmasını bekliyorum hangi film olursa olsun beklerim yani bunu hani tamam bi kaç mantik hatasi fln bişi demiyorumda güneşlenen vampir, parisin içinde gezinen gemi fln bunlar nedir? yani nasıl begeneyim ben bu film şimdi sallama bişi işte[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 dvdsini almistim gecen hafta. cok kotu bi film, ama egzotik denilebilir.bu kadar karakteri bir araya koyarsan bisey beklemek yanlis olur zaten. hani bi ara yapiyolardi ya superman vs batman falan. her zaman kotu olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bence de felaket kötü bir film izlenen saate yazık. bir de devamı olabilecek şekilde sean connery tam dirilirken bitirmişler. kötü yani[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 giriyorsun degil ornek veriyorsun dedim. Yuzuklerin efendisiyle bu filmi nasil bir tuttunda karsilastirdin demek istiyorum. Kitle mantigindan falan bahsetmiyorum. Yuzuklerin efendisi kendi icinde mantik hatasi bulabilecegin bir yapim degil, cunku dunya bizim dunyamiz degil, tamamen yaratim bir dunya. Ben filmin kendi icinde tutarli olmasini bekliyorum, hepsi bu. Eger film bizim dunyamizda geciyorsa bizim dunyamizin kurallari gecerlidir. Parise nasil denizaltiyla gidiyorsun? Parise denizle ulasim mi var? yada venedik in daracik kanallarinda nasil manevra yapiyor o alet? Bir vampir nasil gunesleniyor? Film kendi icinde tutarliligi olmayan bir yapim. Ben hic begenmedim. cidden tartismak istemiyorum artik,cok samimi sekilde belirteyim. ikna olmuyoruz ne de olsa.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 quartermaine: Ingiliz efsanelerinden , bzm kara murat , Tarkan vb. $eklinde , Ozelligi birden fazla adamı aynı anda dovebiliyor , Sufeer bi ni$ancı ve olmuyor ( olumsuz olduundan diil balından )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bugün dvd sini alıp izledim.5+1 full desteği güzel ses olarak,grafik olarakta hoş yapmışlar çoğu yeri.Ancak natilusun venedikte gitmesi,vampir ve adam yüzyıllarca yaşamış bir canlı havası vermiyorlardı.Ben o kadar yaşayacağım,tabloya bakıp öleceğim hehe gülerler adamın arkasından..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 komedi bence çok severek izledim ama macera filmi olarak değil komadi filmi olarak çok güldüm filmde :] izlenmesini tavsiye ederim çok güzel bir film filmdeki tüm karakterler bazı kitaplardaki kahramanlar o ölümsüzde bir kitapta geçiyordu adını hatırlamıyorum... amam gerçekten güzel bir film ben en çok ölümsüz olanın savaşmasını sevdim :] adama ateş ediyorlar bu çekiyor kılıcını gidiyor sakin sakin...[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar