JsH Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hep gerçekten korktuğum şeylerden biridir, şu "gurur" ne namussuz birşeydir:> Bende 3 ay önce bana gelen bir mesaja cevap vermemiştim, hala düşünürüm acaba ne sebeple attı, cevap versem ne olurdu diye. Ancak hiçbirşey - hiçkimse benden daha yukarıda değil, kimsede bulunmaz değil. Bence yapışmamakla çok iyi etmişsin, bi daha denk gelirseniz daha uygun olur şartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 eğer bu kadar seviyorsan bence arayıp geçen gün çok acil bir işim vardı seni gördüğüme sevindm bi kahve içelim istersen tarzı birşey atabilrisin bence. eski aramalarından dolayı rahatsız olcağını düşünüyorsan o zaman nişanslısı varmış,rahatsız olması normal. şuan en fazla gelmiyorum der.birşey kaybetmezsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi eger aricaksan yalan soleme bari adam gibi bole bole oldu heycanlandim seni gorunce konusamadim falan de yani bisiler baslicaksa yalanla baslamasin yada baslamicak bile olsa insan sevdigine yalan solememeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ara kızı de ki ya ben o gün altıma edecektim, insanlık hali de yani insan aşık da olsa, milyarder de olsa bok bu tutulmuyo de. anlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kermit said: gittim halka açık bi parkta oturdum içtim yakında yapamıycan bunu, sevdiğin hatun gidecek ellerinden bir bira içeyim diyip dayak yiyeceksin polisten. tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zaten yasak diil mi halke acik yerlerde alkol icmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bunu yapmam gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar