Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prepaid Kredi Kartlari


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Internet uzerinden bir seyler almaya calisiyorum ama kredi kartimi nedense kabul etmiyorlar, bankaya kadar gidip herseyi denedim ama durum duzelmiyor. Neyse, merak ettigim sey turkiyeye satis yapan veya turkiyede satilan "prepaid credit card" gibi urunler var mi amerika veya avrupadaki gibi? Kontorlu kredi karti gibin.. Eskiden varmis bir tane sitesi hatta hala turkce aciliyor ama turkiyeyle kesmisler baglantilarini wirebilmemne... Bunun gibi bildiginiz var mi hic?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye'de prepaid diye gecmiyo kredi karti.

Debit'ten bahsediyosan bankamatik karti ya da ATM karti diyorlar. Banka hesabi actirip alabiliyosun. Fiziksel bir kartin oluyor. Para koydukca harciyosun. Tabi kredi cekme imkanin da var ama bunu bankayla konusup kapata bilirsin.
Bunun disinda hesap actirinca cogu bankanin sanal kart diye bir hizmeti var. Sana, belirttigin limitte, fiziksel olmamak kaydiyla, kredi karti yaratiyorlar. Internet alisverislerinde kullanilmak uzere.
Son olarak da normal kredi karti var. Bu da bildigin fiziksel kart. Once harcayip sonra oduyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartim var ama site sorun cikariyor. sanal kart cikartmaya calistirdim ama ek kart olarak gorundugu icinde mumkun gorunmuyor. benim asil sormak istedigim bazi siteler var sizin icin "sanal kart" vari kart yaratiyorlar kredi kartiyle odeme yaptiginizda.. www.wirecard.com tarzi. boyle bir site var diye merak ediyordum turkiyeyle calisan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok sagol Millie ama hicbiri dedigim turden degil. on-line yazanlari internetten aliyorsun evine gonderiyorlar. fiziksel kartlar yani, ben sanal kart istiyorum. bilgilerini giriyorsun, ondan sonra baska bir kredi kartiyla sanal kartina para aktariyorsun, ve evine veya baska bir yere fiziksel bir kart gondermeden sana sanal kart bilgilerini veriyorlar, onu yazarak alisveris yapabiliyosun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...