Drall Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abimden öğrendim bugün, şarkı ölümcül bişey ya. zenci elemanın sesi tapılasıca geldi =D http://www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0 benim gibi bugüne kadar bilmeyen vardıysa öğrenmeli acilen =P buarada hakikaten arkadaki zenci elemanın adı ney yav bakındım bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bella luna var bu adamın o da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Jason Mraz & Colbie Caliet - Lucky.mp3 bunu da dinlemeni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 peki zenci elemanın adı ney onu bilen varmı bu şarkıdaki? saolun öneriler için, dinleyeyim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar