roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bugün cuma enseyi kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 soulberry said: bence git. ben ordan geldim. vıcır vıcır insan dolu, kaynarsın arada. güzel oluyo, kimse bakmıyo etmiyo filan. yürürken işiyorsun gibi bir izlenim aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ahahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cacodemon said: soulberry said: bence git. ben ordan geldim. vıcır vıcır insan dolu, kaynarsın arada. güzel oluyo, kimse bakmıyo etmiyo filan. yürürken işiyorsun gibi bir izlenim aldım. hahahahagfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 GİTME! SAKIN HA GİTME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 barbu said: of tam konusu. ben de açıcaktım. şimdi haftasonu ormanda kamp var arkadaslarla. ona mı katılsam yoksa istanbula dönüp haftasonu taksime filan mı çıksam. okul şilede ve hafaiçi yurtta kalıyorum. ve 1-2 aydır yurtdısında olan babam da dün dönmüş. bunlar eldeki veriler, bana bir output sunun please. çok kararsız kaldım. iki türlü de bayıcam gibi gözüküyo bana kalsa aa ışıklı pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 as kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Llama said: hayırr valla gitmeseymişim daha iyiymiş haklıymışsın cuma falan ama kaynamıyodu insan, biri işiyodu sokakta herkes ona bakıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben kadıkoy yaptım kazandım.. hatta ardından cadde de starbux da white chocolate mocha mı da ictim ooh suferdi walla ==)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben bugün hiç kahve içmedim :( ama ben de tatlı ekşi soslu tavuk yedim ben de yenilmiş sayılmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ben de 1 aydır ilk defa insan kahvaltısı yaptım oturdum masama peyniridir zeytinidir. Baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 smash said: bence kampa gitme. seni dinlemeliymişim. gittim kampı seçtim. ormana daldık, kampa dönebilmek için şelalelerden atladık filan. yorgunluk bi yana pislik o biçim. her turlu parazitle hasır nesir oldum heralde. kuru tek giysim kalmadı nerdeyse. :( sanırım istanbulda daha çok eğlenebilirdim. veya daha az yorucu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar