Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli '09

yav

Öne çıkan mesajlar

Ferrero said:

geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu.
görüştüm çünkü bir kaç kişiyle.
geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük.

yalan söylüyor, bi kere halay çekiyolarken yakaladım ondan sonra ortalara çıkmadı herif inanmayın sdfjhg
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu.
görüştüm çünkü bir kaç kişiyle.
geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük.

bigün sonra gelip bi gün önce gitmiştir sanırsam tam hatırlamıyorum ki ne zamandı neydi
Sosyal ağlarda paylaş

malum yolculuk tarihi yaklaştı, şimdiden bi valiz hazırlama, bir şeyleri unutmama telaşı tuttu beni. zira her gittiğim çadırlı, teknolojiden uzak tatilde ufak tefek şeylerin ne kadar can alıcı, hayat kurtarıcı olduğunu farkedip akıl edemediğim için kendime küfrediyorum.
yok mu festivale giderken valiz hazırlama tutosu? veya çok gerekli olacak ıvır zıvırları birer ikişer yazsa herkes süper olmaz mı...
Sosyal ağlarda paylaş

gece çok soguk olur, kazak hırka vs. alın bir ince bir kalın saatine göre onu giyersiniz.

çadırda üşümemek için bir hatun bulun, valize girmez ama.

sabah da cehennem gibi sıcak olucak, mayoyu giyip direk denize atlamaca.

geri kalanında havlu en az 2 tane, 2 tane mayo dönüşümlü giyip motoru bozmamak için ve bolca tshirt.

mp3 player goturmeyin, fotograf makinesi de çanta taşıyan hatunlar veya hatun kılıklı adamlar yoksa ortamda gene götürmeyin.

başka bişeye de gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...