DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu son 45 tl olan bilet e yine kamp dahil demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kamp dahilde sanırım kapıda 40 olması lazım biletin fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 foçaya trenle gelirsem konser alanına çok mu uzakta kalırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 foçaya trenle gelebilme diye bir olay yok. trenle izmir gara gelirsin. ordan dolmuş otobüs ne varsa artık tam araştırmadım bi saat bi buçuk saat kadar yol var. en makbulu garaja gelmek, garajdanda foça dolmuşlarına binmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 DeadSkinMask said: foçaya trenle gelirsem konser alanına çok mu uzakta kalırım? Foçaya trenle gelme gibi bi imkanın yok.İzmir merkeze gelirsin ordan 2-2.30 saatini falan alır tahmini garaja gitme ve foçaya gitme belki daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sitede trenle ulaşım diye bişeyler yazıyodu ondan sordum. doğma büyüme izmirli olmama rağmen foçayla pek işim olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Trenle ulaşım gardan kaldırabilirler.. Açıkçası şu anda trnin nrden geçtiğini bilmiyorum eskiden foçanın girişinin önündendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaç yıllık foçalıyım hiç ray görmedim orda O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yok ya soğukkuyu tarafından foçaya giden yol var ya o yol üzerinde demek istedim asdfÜ Yani izmir çanakkale yolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tek kisiyim gidicek arkadas ariyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ferrero said: geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu. görüştüm çünkü bir kaç kişiyle. geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük. yalan söylüyor, bi kere halay çekiyolarken yakaladım ondan sonra ortalara çıkmadı herif inanmayın sdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Kampta yoğum ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 1 yıl boyunca hayalini kurduğum festivale gi-de-mi-yo-rum.çok sinir bi durum ya!off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 İstanbuldan oraya gidip 4 gün kalmak falan ne kadar tutar ? bilet fiyatı yol parası falan herşey dahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 cadırda > ~200 pansiyonda > cadır + 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Izmirden gidicem bende saolsun tayfa saglam satis koydu tek kacicam.. elimde 2 tane falan indirimli bilet var..almamis olanlar varsa 35 ten birakiyorum su an ki fiyat 45 sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aslında bi Pati Bayrağı şart kamp alanına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bayrak çakan olursa bi uğrarız o tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Ferrero said: geçen sene geldim yahu ama sen geç gelip erken gitmiştin sanırım, öyle bir toplanamamak söz konusu oldu. görüştüm çünkü bir kaç kişiyle. geçen sene oktar çağırmıştı mesela, görüştük. bigün sonra gelip bi gün önce gitmiştir sanırsam tam hatırlamıyorum ki ne zamandı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Zeytinli'deki festival bu sene batırmış. Çoğu grup çıkmaktan vazgeçmiş, bazı günler boş geçmiş falan. Foça'da durum iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 malum yolculuk tarihi yaklaştı, şimdiden bi valiz hazırlama, bir şeyleri unutmama telaşı tuttu beni. zira her gittiğim çadırlı, teknolojiden uzak tatilde ufak tefek şeylerin ne kadar can alıcı, hayat kurtarıcı olduğunu farkedip akıl edemediğim için kendime küfrediyorum. yok mu festivale giderken valiz hazırlama tutosu? veya çok gerekli olacak ıvır zıvırları birer ikişer yazsa herkes süper olmaz mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yazın harbiden, benim ilk çadır macerası olacak. 3 gece 4 gün abow... ben rahat adamım bide yatamam edemem oralarda napçaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gece çok soguk olur, kazak hırka vs. alın bir ince bir kalın saatine göre onu giyersiniz. çadırda üşümemek için bir hatun bulun, valize girmez ama. sabah da cehennem gibi sıcak olucak, mayoyu giyip direk denize atlamaca. geri kalanında havlu en az 2 tane, 2 tane mayo dönüşümlü giyip motoru bozmamak için ve bolca tshirt. mp3 player goturmeyin, fotograf makinesi de çanta taşıyan hatunlar veya hatun kılıklı adamlar yoksa ortamda gene götürmeyin. başka bişeye de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 patiler arası bi toplaşma planı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 aquila said: 21. yüzyılda adam hala zeytinli diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar