Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 az önce bi telefon geldi, var mısın yok musun programından arıyoruz katılmak ister misiniz dediler. yok saol ben programı bile izlemiyorum dedim. ama başvuru için acun konuşacak sizinle dedi. çok işim var kusura bakmasın acun bey dedim kapadım.sdffs adamlar dolandırıcılıkta çağ atladılar be. kesin katılım ücreti filan isticeklerdi. ararlarsa haberiniz olsun kapayın yüzlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hım hım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ahahaha olaya gel :d benim telefona da şey gelio kredi kartı bilgilerinizi yollayın, size gömlek yollayalım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 adriana'yı aradım tüm işlerini bırakıp uçağa atladı geldi, sonra varmısın yokmusun için adam aradım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 acunu nasıl konuşturcaklardı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 arkadaşlar bu gerçek teyzemi aradılar geçen ay, konuştu, kredi kartı bilgilerini veriyomuşun, onlar sana işte yarışmada yer ayarlıyormuş, öyle oluyormuş bu işler. bilmeden konuşuyosunuz, cahilsiniz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nakit çalışmıyolarmı acaba. ahdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 teyzem onu da sormuş ama yok demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bakalım telefon bekliyoz işte şimdi, arıyacaklar tarih vercekler. of inşallah bu ay aramazlar ya, çok yüklü kredi kartı borcu varmış teyzemin, bi de yol masrafı falan sıkıntı olur. puf yhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bizim pederle annemin başına böyle bişey gelicekte böle bi tongaya basıcaklar diye çok korkuyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 katılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 mail attım acunmedyaya. yazık adamların haberi yoktur fln. acun boş boş konuşcağına sölesin programda inanlar vardı ya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 teyzemin oğluna geldi aynı şey. aradılar kredi kartı numarasını istediler sonra böbreği yerine ütü koyup kaçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 AHAHHA ütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ütümü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 dünde mesaj attı birisi cok uzdun beni senden cok hoslanıodum halbuse diye numarada alakasız ugandadan falan aramıstı herhalde uzantılı biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Vingthor said: teyzemin oğluna geldi aynı şey. aradılar kredi kartı numarasını istediler sonra böbreği yerine ütü koyup kaçtılar. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olm benim kardeşimin eşine geldi telefon başvuru yapmış,istanbula falan gittik,2 ön eleme var 2 sinide geçti sonra acun beyle v.s konuştuk,sonra bizim peder ayıptır günahtır ihtiyacı olan girsin falan dedi,vicdan azabı çektiler tabii bende pofpofladım:D vazgeçtiler ,ister inanın ister inanmayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Vingthor said: teyzemin oğluna geldi aynı şey. aradılar kredi kartı numarasını istediler sonra böbreği yerine ütü koyup kaçtılar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 istemeyerek inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar