mobi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 green card basvuruları basladı heralde. bende bu sene bi basvuru yapmayı dusunuyorum.yalnız nereye guvenılır bılmıyorum bu para yatırma evrak ıvır zıvır olaylarında. varsa bi oneri iyi olur tecrubelılerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nerdesiniz amerikanlılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 valla yurtdışında 4*5 ülkeye gittim ama ağrı dağının tepesindeki 1 taşa bile değişmem oraları,insan yaşamıyor oralarda herkes zombi,haftaiçi zombi,haftasonu vampir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 2009 a bende basvurmustum sen 2010 u bekliyon heralde. daha senin 1 senen var, http://forum.mezun.com a gir orda hersey yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 superwiz said: valla yurtdışında 4*5 ülkeye gittim ama ağrı dağının tepesindeki 1 taşa bile değişmem oraları,insan yaşamıyor oralarda herkes zombi,haftaiçi zombi,haftasonu vampir:D yanlis ulkelere gitmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bir arkadasim Londra'da Leyton'da yasadi 1.5 sene falan. 1. senesinde dedi ki "Londra'yi hic sevmedim, sevemedim buralari." O dialogun ardindan gecen sene mayis'ta Hyde Park'ta Redbull FlugTag'a gittik. "Hyde Park'a daha once hic gelmemistim." dedi. Boyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar