di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Fener hisselerinden aldim sabah. Hisse basina 1 TL artti satmadim. Simdi hisse basina 75 kurus zarardayim. Daha da duser heralde. Kapak olsun oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Buyur abi. Ders çıkarmışındır umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 pazartesi günü açıktan doğan holding sat. düşünce al, perşembeye kadar tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 SPK 'ya göre bu yaptğın suç. Silahını ve rozetini bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Sorumluluk Reddi ve Privacy Policy için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 I'm too old for this sh*t! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aha cehennem silahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bjk'da 10 milyar vardı, 16 milyar oldu. :) şampiyon olun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 i win, you loose. Again! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 abi fener hissesi alinir mi yaa, hele bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginaly said: pazartesi günü açıktan doğan holding sat. düşünce al, perşembeye kadar tut. beni dinleyenler zengin oldu mu? dohol iki gündür deli gibi yükseliyor. yarın kar satışı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fener hissesi alinacaksa bu sezon sonunda taban yapacagi icin alinir, transfer sezonunda yukselince sezon basinda satilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 banka alın 43 binde satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 doğrudan kodese girin başlangıçtan geçmeyin 2.000 almayın olmadi en kötü ihtimalle elektrik ve sular idaresini alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Garanti hisseleri saglamdi bugun. 3,40 civarindan almis olanlar 3,80 civarinda satabilirlerdi cok rahat. Bu arada cok fena seyler ogrendim bugun. Agzini burnunu kirasim geldi adamin birinin. Serefsizin biri sunu alicam diyor, o yukseliyor, sunu saticam diyor, o dusuyor. Nasil bir para varsa artik adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ginaly said: ginaly said: pazartesi günü açıktan doğan holding sat. düşünce al, perşembeye kadar tut. beni dinleyenler zengin oldu mu? dohol iki gündür deli gibi yükseliyor. yarın kar satışı geliyor. sattınız mı beyler, perşembe bugün, %3 aşağı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 di said: Garanti hisseleri saglamdi bugun. 3,40 civarindan almis olanlar 3,80 civarinda satabilirlerdi cok rahat. Bu arada cok fena seyler ogrendim bugun. Agzini burnunu kirasim geldi adamin birinin. Serefsizin biri sunu alicam diyor, o yukseliyor, sunu saticam diyor, o dusuyor. Nasil bir para varsa artik adamda. işte o adamlar sabancıdan koçtan daha zengin olan adamlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://image.haber7.com/haber/40220.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eisenheim said: di said: Garanti hisseleri saglamdi bugun. 3,40 civarindan almis olanlar 3,80 civarinda satabilirlerdi cok rahat. Bu arada cok fena seyler ogrendim bugun. Agzini burnunu kirasim geldi adamin birinin. Serefsizin biri sunu alicam diyor, o yukseliyor, sunu saticam diyor, o dusuyor. Nasil bir para varsa artik adamda. işte o adamlar sabancıdan koçtan daha zengin olan adamlar sanırsam ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK ABDULLAH ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK ABDULLAH NEDIM SARSMAZ DAN GELEN YAZI: 20.05.2009 TARIHINDE BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. PAYLARI ILE ILGILI OLARAK 9,60 TL FIYAT ARALIGINDAN 3.179,416 ADET SATIS ISLEMI TARAFIMCA GERCEKLESTIRILMISTIR. 3 milyon adet hisse. 1.13 taban seviyesinden, 9.60'a gelmiş. paraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 11.bilmemkaç olmuş bugün. 3.bilmemkaçmış üç kattan fazla kazandırdı hayvan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu saatten sonra alınmaz zaten. parayı götüren götürdü aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar