Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kapak olsun bana.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fener hisselerinden aldim sabah. Hisse basina 1 TL artti satmadim. Simdi hisse basina 75 kurus zarardayim. Daha da duser heralde.

Kapak olsun oh.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
pazartesi günü açıktan doğan holding sat.
düşünce al, perşembeye kadar tut.

beni dinleyenler zengin oldu mu?
dohol iki gündür deli gibi yükseliyor. yarın kar satışı geliyor.
Mesaj tarihi:
Garanti hisseleri saglamdi bugun. 3,40 civarindan almis olanlar 3,80 civarinda satabilirlerdi cok rahat.

Bu arada cok fena seyler ogrendim bugun. Agzini burnunu kirasim geldi adamin birinin. Serefsizin biri sunu alicam diyor, o yukseliyor, sunu saticam diyor, o dusuyor. Nasil bir para varsa artik adamda.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
ginaly said:
pazartesi günü açıktan doğan holding sat.
düşünce al, perşembeye kadar tut.

beni dinleyenler zengin oldu mu?
dohol iki gündür deli gibi yükseliyor. yarın kar satışı geliyor.

sattınız mı beyler, perşembe bugün, %3 aşağı geldi.
Mesaj tarihi:
di said:
Garanti hisseleri saglamdi bugun. 3,40 civarindan almis olanlar 3,80 civarinda satabilirlerdi cok rahat.

Bu arada cok fena seyler ogrendim bugun. Agzini burnunu kirasim geldi adamin birinin. Serefsizin biri sunu alicam diyor, o yukseliyor, sunu saticam diyor, o dusuyor. Nasil bir para varsa artik adamda.

işte o adamlar sabancıdan koçtan daha zengin olan adamlar sanırsam
Mesaj tarihi:
eisenheim said:
di said:

işte o adamlar sabancıdan koçtan daha zengin olan adamlar sanırsam

***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK ABDULLAH ***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK ABDULLAH NEDIM SARSMAZ DAN GELEN YAZI: 20.05.2009 TARIHINDE BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S. PAYLARI ILE ILGILI OLARAK 9,60 TL FIYAT ARALIGINDAN 3.179,416 ADET SATIS ISLEMI TARAFIMCA GERCEKLESTIRILMISTIR.

3 milyon adet hisse.

1.13 taban seviyesinden, 9.60'a gelmiş.

paraya bak.
  • Yeni Oluştur...