fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ragazzo said: fallou7 said: gecmis olsun :) Haydar pasa lvl 39 moba vurmussun dostum:) Pvp ss al merak edıyorm choppanın dmglar nasıl ? 20 sanıye 3900 absorb morale 1 ın var bu nasıl morale arkadas bzimkiler bunun yanında cocuk morali kalır:) light armorlularin ve robe userlarin 39 mobdan ne farki var?oathstone yuzukleri ile 2sininde armorunu sıfıra indiriyorum.3774 olmazda 3 k olur gene de fazla:) tanka bu skille 700den fazla vurcagima eminim:) valla marauderin morale 1 i 1200 heal ama choppanin ki 3600 absorb slayerin ki daha feci 5 sn ölümsüz yani 5 sn boyunca zergin arasinda kalabilir.3600 absorb anca 2 sn dayaniyor zerglere. +order mdps konusunda daha sansli gordugum kadariyla slayerlarin agaclari chopplarinkine nazaran daha saglam. rampage 10-20 sn undefendablesin.bu sekilde.tanklar witch elfler yalan devastate 160 wounds a bye bye de Spellbreaker tank veya healer absorb acarsa bu skille ustundeki absorbu kaldirir ustune saglam dmg vurursun.cooldownida yok.bu skilliberserk veya furious modda kullanabiliyorsun.exhaustive striklarin rageini sıfırlamaması icinde bu taktigi kullanirsin. power through adam rampage i kullanip kalabaligin arasina giriyor.basliyor aoe kullanmaya ne tanklar ne healerlar ataklarini parryleyemiyor veya blocklayamiyor.
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 2h blackguard aldım soloda sorun yasamadım 1000 ustü critledim ama 2h choosen cok zorladı bakalım yarın birdaha denerim. Oasis in bw de en fazla 900 vurdu aynı choosena.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fuzulee said: arkadan sundering chop 750 mi 780 mi ne vurmustum bir black guarda, arkadan vurunca armor dinlemiyor ya o acidan. bir de savagery / brutality karma yapan marauderlerin guzel bir armor haşat etme skilleri var, lvl 34'te 1320 armor azaltıyor eleman, penceyle bunu yapip sonra mutasyon degistirilebilirse leziz olur guilliotine tanklara karsi. Oathstone of Karaz-a-Karak ve Oathstone of Karak Eight Peaks savagery brutality diyorsun da 5 snlik global cooldowndan bahsetmiyorsun:) onun yerine bu yuzukleri brutality ile kullanirsin. savagery buildini monstro ile kullaniyorlar thunderous blow ve jolt monstrodan geriside savagerye.veya monstrodan sadece joltu alip gerisini savagery e abaniyorlar.
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ragazzo said: 2h blackguard aldım soloda sorun yasamadım 1000 ustü critledim ama 2h choosen cok zorladı bakalım yarın birdaha denerim. Oasis in bw de en fazla 900 vurdu aynı choosena. test serverinda misiniz simdi?
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 MDPS Archetype *** Developer Update 5/19 *** In response to initial feedback on the Career forums we are working on the following general adjustments to MDPS careers to be updated later in the PTS phase * "Execute" or low health situational damage will be adjusted to have a more reliable spike damage (higher then live) but to have less of a maximum threshold (Less then current PTS). Our goal is for this damage to be impactful for all players while not exploitable for players who absolutely min/max tactics, buffs and debuffs. * "Positional" damage continues to be looked at and will likely be adjusted downward slightly but not nearly as significantly as executes * Stat Factor bonuses continue to be looked at, we are planning to make a slight adjustment downward in terms of how much bonus extremely high stat value gives. Players should expect to see higher numbers then Live but slightly less then currently on PTS. * We continue to look at the effect of Flat % damage bonuses on both tactics (Flanking) and individual abilities and how they allow players to significantly increase their maximum damage potential. There is no current plans to adjust this at this time but they remain under observation as we continue to fine tune the damage changes in 1.3
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fallou7 said: Oathstone of Karaz-a-Karak ve Oathstone of Karak Eight Peaks savagery brutality diyorsun da 5 snlik global cooldowndan bahsetmiyorsun:) onun yerine bu yuzukleri brutality ile kullanirsin. savagery buildini monstro ile kullaniyorlar thunderous blow ve jolt monstrodan geriside savagerye.veya monstrodan sadece joltu alip gerisini savagery e abaniyorlar. 5 sn global cooldown sadece 2. kez mutasyon degistirmede degilmiydi? mutasyon degisir degismez skilleri yapabiliyorsun diye hatirliyorum ama cok emin de degilim.
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Oynadığımız arkadaş şu an uyuyo ayrıca sunum var bizim baya önemli 5 -8 arası gelde bi deniyelim hocam neler yapıyoruz neler yapamıyoruz?Uyarsa tabi sana
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fuzulee said: fallou7 said: Oathstone of Karaz-a-Karak ve Oathstone of Karak Eight Peaks savagery brutality diyorsun da 5 snlik global cooldowndan bahsetmiyorsun:) onun yerine bu yuzukleri brutality ile kullanirsin. savagery buildini monstro ile kullaniyorlar thunderous blow ve jolt monstrodan geriside savagerye.veya monstrodan sadece joltu alip gerisini savagery e abaniyorlar. 5 sn global cooldown sadece 2. kez mutasyon degistirmede degilmiydi? mutasyon degisir degismez skilleri yapabiliyorsun diye hatirliyorum ama cok emin de degilim. aksiyonun ortasinda kol degistmek pek mantikli olmaz o dedigin armor kirma skilli cutting claw 10 sn sürüyor.10 sn sonra en yapicaksin gene mi kol degistiriceksin?
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 FatihTheOasis said: Oynadığımız arkadaş şu an uyuyo ayrıca sunum var bizim baya önemli 5 -8 arası gelde bi deniyelim hocam neler yapıyoruz neler yapamıyoruz?Uyarsa tabi sana 7 gibi gelirim herhalde test serverina
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Haydar okuldayız malesef ancak 4 veya 5 ten sonra gelirsen deneyelim dmgları;) burdan haber veririz sana geldigimizi. . .
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fallou7 said: fuzulee said: fallou7 said: Oathstone of Karaz-a-Karak ve Oathstone of Karak Eight Peaks savagery brutality diyorsun da 5 snlik global cooldowndan bahsetmiyorsun:) onun yerine bu yuzukleri brutality ile kullanirsin. savagery buildini monstro ile kullaniyorlar thunderous blow ve jolt monstrodan geriside savagerye.veya monstrodan sadece joltu alip gerisini savagery e abaniyorlar. 5 sn global cooldown sadece 2. kez mutasyon degistirmede degilmiydi? mutasyon degisir degismez skilleri yapabiliyorsun diye hatirliyorum ama cok emin de degilim. aksiyonun ortasinda kol degistmek pek mantikli olmaz o dedigin armor kirma skilli cutting claw 10 sn sürüyor.10 sn sonra en yapicaksin gene mi kol degistiriceksin? ben "finish him" olarak dusunmustum tank / medium armora karsi da, fazla komplike dusunup rezil olmak da var tabi :) zaten bu "taktik" sadece 1e1 veya 2e2'de etkili olur gibi, zaten 50 kisi daliyor birbirine ne gerek var kes gitsin. neyse mara 40 olsun da bakariz bu tur aktivitelere. daha magus da bekliyor lvl 26, cok is var coook.
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fallou7 said: FatihTheOasis said: Oynadığımız arkadaş şu an uyuyo ayrıca sunum var bizim baya önemli 5 -8 arası gelde bi deniyelim hocam neler yapıyoruz neler yapamıyoruz?Uyarsa tabi sana 7 gibi gelirim herhalde test serverina tamamdır ozaman 7 gibi görüşmek üzere diyelim haydar şimdiden bahaneleri sayalım Bahaneler(şiledeyiz lag var,makina bizim değil,çok çalıştık kafa yerinde değil,karnım ağrıyo)
Ragazzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Haydar sana ne kadar bahane saysak az gelicek ama yapıcak bisey yok gecen gunki choppa gibi vurursan kafama test serverdan silerim charı :)
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fuzulee said: fallou7 said: fuzulee said: fallou7 said: Oathstone of Karaz-a-Karak ve Oathstone of Karak Eight Peaks savagery brutality diyorsun da 5 snlik global cooldowndan bahsetmiyorsun:) onun yerine bu yuzukleri brutality ile kullanirsin. savagery buildini monstro ile kullaniyorlar thunderous blow ve jolt monstrodan geriside savagerye.veya monstrodan sadece joltu alip gerisini savagery e abaniyorlar. 5 sn global cooldown sadece 2. kez mutasyon degistirmede degilmiydi? mutasyon degisir degismez skilleri yapabiliyorsun diye hatirliyorum ama cok emin de degilim. aksiyonun ortasinda kol degistmek pek mantikli olmaz o dedigin armor kirma skilli cutting claw 10 sn sürüyor.10 sn sonra en yapicaksin gene mi kol degistiriceksin? ben "finish him" olarak dusunmustum tank / medium armora karsi da, fazla komplike dusunup firsati rezil etmek de var tabi :) neyse mara 40 olsun da bakariz bu tur aktivitelere. daha magus da bekliyor lvl 26, cok is var cok. kitapta yazildigi gibi olsa marauderler aglamazlardi forumlarda.mutasyonlar bizim icin handicap.kritik talismanlari geliyor oyuna.dual kullanicilari 2 silahina da bu kritik talismanlarini slotlayabilicek ama marauderler? yeni dungeonla 63-66 dpslik silahlar gelicek oyuna.marauderlerin kolu 59 dps 3.3 speedli,procuda yok. rrni 55 yapmadan 2. bir chara gecmen hata olur.en azindan invader veya darkpromise giyebil renownunla da opportunist 2 yi speclen.opportunist 2 yi rr55 te speclenebiliyorsun sana toplamda %6 meele crit chance veriyor
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ragazzo said: Haydar sana ne kadar bahane saysak az gelicek ama yapıcak bisey yok gecen gunki choppa gibi vurursan kafama test serverdan silerim charı :) abi test serverinda duello yapiyorum devamli beni sadece ib kesebildi.o da benim malligima geldi.oathstone acmis dikkat etmedim.10 sn boyunca 4 kere 854 dmg yedim.oathstone u actiginda dalmasam adama sorun kalmicakti :)
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fallou7 said: 7i gecebilir haberiniz olsun Tamam sorun yok biz orda denemeler yapıcaz zaten geldiğinde tanırsın zaten yakamda gül olucak kiki
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Arkadaşlar şöyle bi yazı okudum BW nin increase inc ve imo pathi test serverına uygulanmamış ki bencede gayet mantıklı geldi sizce doğrumu bu bilgi? Ya çünkü denemelerimdede hiç bi fark bulamadım...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://img.war-europe.com/syndic_img/newsletter/2009may/Nagash_Statue.jpg Newsletter ile gelmiş. Herhalde yeni mekanlardan biri. Sırf şu heykele bakmak için arada bir buraya uğrarım.
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 valla kasvetli havasını koruduğu sürece warhammer eziyo
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 concept art'ın tek başına oyunu oynamak istetmesi ilk defa war ile oldu benim için demek istiyorum sadece, çizenlerle tanışsam ellerini öpeceğim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Chosen'ım zaten hiç ölmüyorum aynı anda 7-8 mob kesebiliyorum veya 3-4 dps tanklayabiliyorum RVR de heralde bu patchle artık hiç ölmem heheh ailenizin tankı
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yanımda healer olsun bende 3-4 tane tank keserim.Patch geldikden sonra healer'a gerek de yok,potion yeter.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şşş arkadaşım kimi kesiyosun sen!
Öne çıkan mesajlar