Mina Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hadi vatana millete yeni nerfler ve bufflar hayirli olsun.. 1.3 Patch Notes!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Healerlarin, base heal degerinin dusmesi ve heal capinin dusmesi slayer/choppa yi kismen nerflemis fakat hala slayer ve choppada bir suru "increased bonus" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 şimdi oyundaki bütün aoe abilityler nerfleniyomu ? (range olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 solidhammer said: şimdi oyundaki bütün aoe abilityler nerfleniyomu ? (range olarak) öyle gözüküyor. olaya bak ya koca patchde knight icin aoe nerften baska bişi yok. bari çalışmayan 1-2 tatctigimizi düzeltselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bilmiyorum Sardius baktin mi ama BrightWizard forumlarinda daha cok patch note vardi. Belki senin sinifin icinde vardir ekstra biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Marauderler felaket bufflandı. oh be nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Radius'u azalan büyüler arasında Touch of the Divine yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ya Beni fena nerflemişler bi patch bişeyimin increase olmasını istiyorum movement speed,turn left speed falan bile razıyım bide BW damage düşmemiş galiba öyle anladım ama yanlışım varsa söyleyin lütfen , sadece alan küçülmüş galiba onunda oranını bilemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu aoe spelllerinin damage ından şikayetçi deil miydi millet yahu, radius unu düşürmekle çözülücek iş mi bu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 J'eon said: bu aoe spelllerinin damage ından şikayetçi deil miydi millet yahu, radius unu düşürmekle çözülücek iş mi bu bilemedim Beyler sizde hiç damage yemek istemiyosunuz anlamadımki e BW/Sorc ne yapsın bende tankların kağıt gibi devrilmesini istiyorum,marouderlerin çekerken elinden kayıp kaçabilmek istiyorum,Witch elflerinde durduk yere görünür olmalarını crit patlatmamalarını istiyorum,choppaların okadar hızlı vurmasını çekmesini istemiyorum,shamanların enchantlarından şikayetçiyim,doklarda hayvan gibi grup heal yapıyo magus 5 kmden çekmesin bunlar olmasın bende alan olmasın umrumda değil ama bunlar olursa bende alana hayvan gibi vurucam işte bi classa özel patch mi çıkar kardeşim hiç kafa yok bu mythicte bidahaki patchi iple çekiyorum neyim kaldı nerflenicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yahu ben ayda yılda bir oynuyorum, takip etmeye çalışıyorum ama bi yandanda.. maksat muhabbet olsun diye dedim, hiç damage vurmasın aoe'ciler deil, millet neye aglıyodu neyi nerfledir onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 light armor giyiyorsun bence fazla size cıplak dolasmalısınız?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bütün aoe çapları düşmüş, demolition arc genişlemiş. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 knight da da heavens fury de arc genişlmesi var. range düşmüs tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 su an sayfayı acamamak beni acayip uzuyor :) kahrolsun web sense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Daha öncede söledim bu oyunun başından beri her şekilde nerf yiyen clas biziz...Sorc/Bw bu böle gider benım range ım düştüğünde( ne kadar düşcek bakmak lazım tabi ) mecburen aksiyona yakın olcam yakın olduğumda rakip mele (Örn : wh ) zaten bufflanmış olucak pach sonunda ve beni anında yere yapıştırcak.Şimdi soru range olamanın ne anlamı kaldı ? Aoe vuramıcaksam yada aoelerım yakınaysa nie paper char oynıyım ? Açarım bi mele dps madem artık olay yakın dövüş öle takılırım... Sorc/Bw cok dmg wuruyor evet bütün classlara tank mele healer dınlemeden iyi wuruuyor evet...Ama bunun yanında cok kolay ölüyor..Biz çok wurmayalım diye nerf yiyoruz ama kolay ölmeyelim diye buff'lanmıyoruz bi yerden bizi kesik atarken diğer yandan charların oynanılırlığını devam ettirmek için bufflamalılar..Ama yok...Böyle gelmiş böyle gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aslında range ibaresi yanlıs oldu sanırım. range degilde kullandıgınız aoe lerin radiusu düşüyor. ancak mesela bendeki aura ların radiusu demek merkesi ben oldugum için bir bakıma auramın range i düşüyor demek. ama sroc larda durum nasıl bilemiyorum mesela pit of shadein capı düşüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 çapla beraber rangede düşüyo tabi Range=Range+yarıçap bakarizin dediği gibi sürekli nerfleniyoruz ama hala bi WE/WH bizi 3 saniyede kesebiliyo oyun başındaki BW ile şuan 2 BW yi aynı anda keserim böle farkmı olur ya valla oyun başından beri ağlamadım şimdi ağlıyorum kusura bakmayın 3 patchdede bitirdiler bizi oyun zevkimi baltalıyolar Gel bakariz senle Martial Arts öğrenelim sopayla kapışırız bundan sonra, ki dediğim gibi çok pis critliyorum sopayla 60 falan 5 saniyede 1 can yakar...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bunun tam cıkıs tarihini bilen var mı? gerci release olana kadar degişir yine bazı seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 FatihTheOasis said: Ya Beni fena nerflemişler bi patch bişeyimin increase olmasını istiyorum movement speed,turn left speed falan bile razıyım bide BW damage düşmemiş galiba öyle anladım ama yanlışım varsa söyleyin lütfen , sadece alan küçülmüş galiba onunda oranını bilemiyecem forumlardan anladigim kadariyla, base damage'i yuksek spellerde, intelligence bonusu fazlalasmis. base damage'i yuksek olmayan spellerde intelligence bonus azalmis fakat base damage'i biraz yukselmis. yani Dok larda intelligence'dan daha az bonus alicak fakat biraz daha yuksek vurucak, sabitlmisler sanirim bir yerde. Diger direk vuranlar daha cok int bonusu alicak, su andan daha cok vurucak yanlis anlamadiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sardius said: bunun tam cıkıs tarihini bilen var mı? gerci release olana kadar degişir yine bazı seyler. forumlarda falan white lion için sundering chop %50 yerine %100 armor penetration yapacak diyorlar. Bence %10'a indirirler, nerf olmuyor böyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Sam said: bütün aoe çapları düşmüş, demolition arc genişlemiş. 8-) Slashing Blade: Decreased the damage, increased the AP cost, and increased the arc of effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 talismanlar filanda degismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ya bu mythic ne kadar gerizekali bi firma ya hehe. oyunda swordmaster kalmadı mıllet bunaldı bıraktı hep sm leri daha hala, bi sekilde nerflemeye calisiyorlar. her patch daha da kısıyorlar bisileri. chopaymıs slayermıs ugrasırken az sm lere baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Psst Emre birak sen orderi gel K8P'e destroya, burda guzel guzel orderi tokatliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar