Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 Official Patch Notes

Mina

Öne çıkan mesajlar

J'eon said:
bu aoe spelllerinin damage ından şikayetçi deil miydi millet yahu, radius unu düşürmekle çözülücek iş mi bu bilemedim

Beyler sizde hiç damage yemek istemiyosunuz anlamadımki e BW/Sorc ne yapsın bende tankların kağıt gibi devrilmesini istiyorum,marouderlerin çekerken elinden kayıp kaçabilmek istiyorum,Witch elflerinde durduk yere görünür olmalarını crit patlatmamalarını istiyorum,choppaların okadar hızlı vurmasını çekmesini istemiyorum,shamanların enchantlarından şikayetçiyim,doklarda hayvan gibi grup heal yapıyo magus 5 kmden çekmesin bunlar olmasın bende alan olmasın umrumda değil ama bunlar olursa bende alana hayvan gibi vurucam işte bi classa özel patch mi çıkar kardeşim hiç kafa yok bu mythicte bidahaki patchi iple çekiyorum neyim kaldı nerflenicek?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede söledim bu oyunun başından beri her şekilde nerf yiyen clas biziz...Sorc/Bw bu böle gider benım range ım düştüğünde( ne kadar düşcek bakmak lazım tabi ) mecburen aksiyona yakın olcam yakın olduğumda rakip mele (Örn : wh ) zaten bufflanmış olucak pach sonunda ve beni anında yere yapıştırcak.Şimdi soru range olamanın ne anlamı kaldı ? Aoe vuramıcaksam yada aoelerım yakınaysa nie paper char oynıyım ? Açarım bi mele dps madem artık olay yakın dövüş öle takılırım...

Sorc/Bw cok dmg wuruyor evet bütün classlara tank mele healer dınlemeden iyi wuruuyor evet...Ama bunun yanında cok kolay ölüyor..Biz çok wurmayalım diye nerf yiyoruz ama kolay ölmeyelim diye buff'lanmıyoruz bi yerden bizi kesik atarken diğer yandan charların oynanılırlığını devam ettirmek için bufflamalılar..Ama yok...Böyle gelmiş böyle gider...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında range ibaresi yanlıs oldu sanırım. range degilde kullandıgınız aoe lerin radiusu düşüyor. ancak mesela bendeki aura ların radiusu demek merkesi ben oldugum için bir bakıma auramın range i düşüyor demek. ama sroc larda durum nasıl bilemiyorum mesela pit of shadein capı düşüyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

çapla beraber rangede düşüyo tabi Range=Range+yarıçap bakarizin dediği gibi sürekli nerfleniyoruz ama hala bi WE/WH bizi 3 saniyede kesebiliyo oyun başındaki BW ile şuan 2 BW yi aynı anda keserim böle farkmı olur ya valla oyun başından beri ağlamadım şimdi ağlıyorum kusura bakmayın 3 patchdede bitirdiler bizi oyun zevkimi baltalıyolar

Gel bakariz senle Martial Arts öğrenelim sopayla kapışırız bundan sonra, ki dediğim gibi çok pis critliyorum sopayla 60 falan 5 saniyede 1 can yakar...:)
Sosyal ağlarda paylaş

FatihTheOasis said:
Ya Beni fena nerflemişler bi patch bişeyimin increase olmasını istiyorum movement speed,turn left speed falan bile razıyım bide BW damage düşmemiş galiba öyle anladım ama yanlışım varsa söyleyin lütfen , sadece alan küçülmüş galiba onunda oranını bilemiyecem

forumlardan anladigim kadariyla,
base damage'i yuksek spellerde, intelligence bonusu fazlalasmis.
base damage'i yuksek olmayan spellerde intelligence bonus azalmis fakat base damage'i biraz yukselmis.

yani Dok larda intelligence'dan daha az bonus alicak fakat biraz daha yuksek vurucak, sabitlmisler sanirim bir yerde.
Diger direk vuranlar daha cok int bonusu alicak, su andan daha cok vurucak yanlis anlamadiysam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...