Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Jülyet firavunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Sypro said: Ya o bu değil de, Claire Littleton noldu? Emilie de Ravin 5. sezonda özel yaşamı çekimler gerekçesiyle aksadığı için yer almadı diye biliyorum tam net gerekçelerine pek bakmadım açıkçası. Fakat 1.58lik şirin sarışınımız son sezonda kontratı gereği çekimlerde yer alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 6. sezonda Hiro Nakamura geliyomuş zaman yolculuğuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Smoke said: aslında adamlar 6. sezon olarak baştan 1. sezonu verseler süper karizma yaparlardı.kesinlike, ama yemez (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 İlginç şeyler olacağı kesin insan yüzlerce teori üretiyor pat diye acaba hangisi olacak diye merak ediyorum. Beklemek çok sıkıcı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Asteroth said: Ben Jack'in ölmesine çok üzüldüm. hangi ara öldü jack ya.turp gibiydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öncelikle ben ile locke (yada locke kılıklı adam) geldiğinde jacob gayet sakindi. hatta olacakları önceden biliyor gibi bir havası vardı. gayet soğukkanlılıkla benjamin e bir seçenek de sundu, benjamin gaza geldi sapladı bıçağı (saplamasa asıl süpriz olurdu zaten, manipülasyon ustası bile manipüle edildi yani :D ) jacob bıçaklanırken bile gayet sakindi, herşeyi kabullenmişti, hatta bir de what about you? diye sormayı da ihmal etmedi. hatta ölürken bile dikkat edin geliyorlar gibisinden birşeyler söyledi, kahrolun geberin vs. gibi birşey çıkmadı ağzından. öncesinde gösterdiği üzere, jacob adaya geleceklerin adaya gelmeleri için tek tek uğraştı hepsini ziyaret edip bir aksaklık çıkmayacağından emin oldu. yani lost ahalisi mutlaka bir döngü daha başlatacak (yada patlamayla zaten başlattı) ve jacob un öngördüğü bir takım gelişmleer olacak. yani esasında jacob un öncesinden kurguladığı bir sahneyi oynadılar sanki. belki bir nevi test? tabi bundan sonra neler olur bilmiyorum, fakat jacob oldukça rahat ve kontrollü olduğuna göre bir şekilde yine karşımıza çıkacak biryerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Başlık saçma olmuş bayağı, 6. sezona 1 sene var neredeyse dendiği gibi, "aman başlık parselliyim" derdi gibi geldi bana :) Diğer başlıktan da konuşabilirdik sonuçta. Kaç sezondur jacob jacob diye beynimizi şeyettiler afedersiniz, bunca sezon şöyle jacob böyle jacob dedikten sonra, şöyle bi bölüm gösterip 2 dk da harcayıp öldürüceklerse ağır küfür gelir. 6. sezon olarak 1.yi verseler hakkaten süper olurdu tabii :) Ama en fazla 6.nın son bölümü olarak 1. bölümün başını verebilirler heralde hehe Dizide yine bi kıyım yaptılar son bölüm diye, ama Faraday'ın teorisi gerçekse herkes pörtleyebilir, Boone'u Sharon'u falan bile görebiliriz yani. Ama komple sıfırlamazlar her şeyi tahminen, hikaye açısından adaya hiç varmadan 1 sezon yalan gider, hikaye dışı olarak da o kadar diziye girip çıkmış adamı tekrar toplamaları zor olur. Hele 2. sezonda koca bi tayfa katıldı kuyruktakiler olarak onlarca, hepsini harcadılar 1 sezonda. Tahminen ada bunlar falan kalacak da, başka bi anomali olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Unofficial Trailer http://www.youtube.com/watch?v=8TmCiC7QJiU In Preparation for LOST Season 6 - Episode 1: "Origins" http://www.youtube.com/watch?v=QVMZGYJFpxE In Preparation for LOST Season 6 - Episode 2: "Happy Moments" http://www.youtube.com/watch?v=SakJhULklv8 (www.jtunnel.com üzerinden izleyebilirsiniz) In Preparation for LOST Season 6 - Episode 3: "Numbers" http://www.youtube.com/watch?v=MxHO_24ly50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 BSG'den esinlenip "Biz zaten mystery değil feeling dizisiydik" yaparlar kesin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Jack herşeyi biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Asteroth said: Ben Jack'in ölmesine çok üzüldüm. yazık oldu genc osmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 o değilde kısa dönem çıkarsa yetişicem sanırsam oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ne verse yiyicez üstünede "Oğğğluum Lost bu, adamlar yapmışşş!" diyeceğimiz için teori üretmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Benim öyle demeye hiç niyetim yok. Sezon 1-3 için gıdım gıdım bilgi verip oyalıyorlar demiştim. Sezon 4-5 çok iyi olduğundan gıkım çıkmadı ama herşey 6'da belli olacak. Bütün bunların ardında yeterli açıklamalar var mı yoksa bunca zaman izleyici mi oyaladılar göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 10 ay aramı olurmuş lan ! hangi dizi 10 ay ara vermiş ki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 In Preparation for LOST Season 6: "The Others" http://www.youtube.com/watch?v=xgt1OpPDRYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 LOST 6 Season : Comic-Con 2009 Official Promo vaşşşşşşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 azure official promo felan degil o. bildigin fan made trailer. ucak kazasi sahnesi knowing'den direk ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 harbi fake miş şimdi baktım yorumlara :D adamlar iyi yapmış ama tebrik ettim sondaki sahneden biraz kıllanmıştım gerçi noluyoruz diye bi yerden tanıdık gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 aaronun babası jacob yakubun soyu harun. jack in adadaki babası jacobn kendisi sadece o şekilde görünüyor. claire o yüzden yanına gitti çok iyi tiyolar aldım doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 hepsi şu köpeğin rüyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu filmin adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 der untergang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar