Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 "roket adam" said: yarın da nasıl toparlasam şimdi ya. benim kafam çok karıştı. yatayım en iyisi iyi geceler dedim, iyi geceler dedi çıktım. bi şeyler bulayım bari. "Pen Duick" said: onun yaptığını ben de yapmıştım öss sensesi hatta olan ilişkimi bitirmiştim abi sen itü makinada okumuyor muydun? kız italya'da okuyacak zaten, barajı geçmesi yeterli ve oturup çalışıyor özel dersler falan alıyor yani. anlayamadım ben neden bu kasıntı. eskilerden çok kazık yemiş, şimdi yeni bi ilişkiye başlayacak cesareti yok belli. bitirdim ben de. yani ya gizli bi hedefi var çalışacak hakkaten, ya da dediği gibi ilişkilere doymuş, sende ilişkiye başlayacağı kadar etkileyici gelmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ya dinliceksin bekliceksin öss bitene kadar ya da çıkarıp masaya vurucaksın etkilenicek belki falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çıkarıp masaya vurucam. net kararım budur. yarın arayıp buluşma istiyorum. dün çok yorgundum kafam karışıktı hede hödö sıkayım. sonra biraz içip masaya vurayım. tüm kartlarımı açayım. bakalım ne olacak. şunlara güveneyim bari, doping olsun; "doğru söylyüosun o zaman dğeişir tabi.." "ya bende tamamen karşı değilim de ne bilim, sadece zannetmiyorum" "olabilir.." "doğru söylüyosun da, işte bilemiyorum" ahahahha ne hallere düştüm lan. böyle bişi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-x2Se9fEtFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yaşadığım durumun şarkısı birebir Pearl jam - black'tir de, dinlemeye gözüm yemiyor şu an. bilgisayardan da sildim zaten sdfls. ergen triplerine girmeye gerek yok. ağıt resmen; "I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why why, why can't it be, can't it be mine" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 last kiss dinle şimdi ve dart gibi ağla haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yeni Dartanian'lar görmek güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dream theater - the shattered fortress dinliyorum valla. öyle bi duygu seli yok şu an. yaşadığım çok enteresan bir duygu. eminim burada da yaşamayanlar çıkmıştır. böyle arkada müzik çalıyordu, gayet neşeli bir gece, yazışmalar çok iyi gidiyor. sonra konu buna dönüyor, yavaştan olumsuz sinyaller almaya başlıyorum ve ikna etmeye & durumu kurtarmaya çalışıyorum. sanki müziğin sesi kısılıyor. yavaş yavaş cevap vermem zorlaşıyor, daha geç cevap yazmaya başlıyorum. hmm larım artıyor. en sonundaki paragrafla da tam sessizliği hissediyorsun. laptopun fanını uzun zamandır duymamıştım mesela. tuşların sesini de. içerideki musluğun tıslamasını da duymamıştım. artık duyuyorum. büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsun. (gerçi ben öyle hayvan aşık değildim, kız da hayvan olmadığından öküz gibi reddetmedi) ama yine de hayal kırıklığı var yani. ne yapsam ne yazsam diye düşünüyorum sürekli bulamıyorum. en son yatayım demişim işte sdlkf. edit: ama üzücü bi durum yani. hayal kurmaman lazım bu safhada. ulan elini tutamadım be. bi öpemedim. yatağa atamadım dersen durum kötüleşiyor ki yazarken bile içim cız etti. yatıp uyuyayım bari hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ulan topici bi döndüm baştan itibaren okudum ne rezilmişim. Abi bak saçma sapan şeyler yazma pişman olursun hoş pişman değilim de yapmam artık. Oluruna bırak olursa olur olmazsa herşeyin hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aa yeni sayfa gelmiş. neyse kimse 19 sayfa okumaz zaten. elimdeki tek uzun ilişki yaşanası ciddi kızı da bu şekilde kaybettikten sonra uyuma vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ulan uyu nolur uyu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahaha topici gördükçe sinir oluyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Up lan görün rezilliğimi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sanki 5 sene olmuş 4 ay önceki şeyin vay be neymişim diyosunuz lan ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Allah belamı versin Fatih ya neler yazmışım neler demişim şimdi de kafam iyi yazıyo muyum hiç böyle şeyler nasıl salak mışım kız iyi ki bırakmış beni haketmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ah ahhhh nerde o eski zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bazen özlüyorum ama bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bana eski topiclerimi hortlattırmayın sdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 horlatmışsınız 19 sayfa okuyalım mı şimdi? özet o günleri yaşayan biri, tolga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fede said: bana eski topiclerimi hortlattırmayın sdkl Hacı görmediydim hortlatsana merak ettim be kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kıt mısın niye çok içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kıtım Kıtsın Kıt Kıtız KItsınız Kıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dartanian baya küsmüşsün zamanında hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet şimdi küs müyüm peki? :D Sanırım ders aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: aa yeni sayfa gelmiş. neyse kimse 19 sayfa okumaz zaten. elimdeki tek uzun ilişki yaşanası ciddi kızı da bu şekilde kaybettikten sonra uyuma vakti. ahahha roket bırak hacım ya seni sevmeyen ölsün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar